M. David. Creative Commons License 2022.01.07 0 0 53681

Szia, én ma csináltam meg hasonló gondokkal küzdöttem. 

Nekem a motorvezérlő egység doboza alatt lévő tömítés volt elöregedve, érdemes megnézni, és jött is a víz. Anyósülésnél pedig a pollenszűrő tálca tömítése lehet a gond.

Fekete leves hogy a motorvezérlő dobozozának alsó tömítése már nem kapható sehol, legalább is nekem nem sikerült szerezni, de még rajta vagyok. (ha valaki tud valamerre azt megköszönném.)

Nekem is enyhén vizes volt a szőnyeg sajnos mikor felhajtod akkor alatta a szivacsos filces anyag mindig sokkal nedvesebb. Nekem is az volt. Sok macska alom alá aztán pihent mostmár fain, bár még van bent pára azért.

 

Világítás téren is hasonló problem van nálam is de azt sajnos még nem sikerült megoldanom. 

 

Esetleg még amit érdemes csekkolni hogy nekem a kormány rúd kivezetése körüli szivacs is vizes volt szerintem ahogy a doboznál bejött felette a víz oda csurgott. Ha a vezető oldanál felnyulsz le tudod csekkolni hogy vizes e neked is, legalább ehez nem kell szétszedni.

 Az ajtó betét tömítése nekem is elöregedett és volt is ott víz bejövetel. Ezt orvosoltam mögötte is kitakarított mind a 4 víz kieresztő tiszta.

Nekem azzal van bajom hogy sajnos a küszöbröl nem indul meg kifele a víz előbb utóbb átbukik a kéderen és lassan folyik befele. Na de erre még én sem találtam megoldást.

 

Előzmény: ttamas82 (53656)