Robzon Creative Commons License 2000.01.08 0 0 47
Exti, Mata!
Természetesen a "titkot" el fogom mondani itt, a fórumban, nem rejtem emilbe. Azt, hogy a dokumentálást hogyan gondolom, és minden mást is leírok majd ide (amúgy is le kéne, mert készül egy oldal a témában, de ezt már mondtam), hogy mindenki értse, és maga tervezhesse meg a saját átalakítását. Ez a topic rendkívül jó keretet nyújt a project-hez. Az se lenne baj, ha lenne egy kontroll csoport, aki nem hisz nekem (tényleg mér hinne bárki is?), érdekes összehasonlításokra adna módot. A személyes találkozón meg mindenki a saját szemével győződhetne meg a különböző módszerek hatásosságáról.
Ja, és Exti, se sértődős nem vagyok, se szakember. Csak arról van szó, hogy 15 éve foglakozom ezzel a témával lelkes - és örök :) - amatőrként, és idővel egy teljes rendszerré állt össze a fejemben. Sikerült a szakirodalmat, a kudarcaimat, sikereimet, (és másokéit is) beleillesztenem, és összepasszolt. Na aztán, hogy most ez a félhülyék magabiztossága, vagy tényleg igazam van, azt csak a gyakorlat dönt7i el. Eddig mindig működött, és - mondom - szerintem logikus is.

Shika!
A bőrredő mérésnél el felejtettem leírni, hogy nem szabad összenyomni a tolómérővel, úgy pontos a mérés, ha csak érinted a bőrfelszínt.
Sajnos én földrajzi okokból nem bírok jelen lenni, de remélem jól fogtok szórakozni, és sok sikert kívánok az alakuláshoz. Addig igyekszem mindent lejegyezni a topicba, legyen mit megvitatnotok.
Én sosem voltam igazán anonim, akárki megtudhatja rendkívül egyszerűen az összes személyes adatomat. (Hogy mér érdekelne bárkit is, azt ugyan nemtom.)

testzsírmérő

Alakformálás