latolgato Creative Commons License 2022.01.22 0 0 1608

Sorban

1- Kitől lenne válasz, gari már lejárt, max az egy cm.-es hajamat vakarhatom. Természetesen a vélemény az RH kérdésére megvolt, ott van a fotón mit írtam nekik. Időpocsékolás, mint írtam is, nem érdekli ez őket, ez csak protokoll.

2- Úgy fog átmenni, mint az összes az országban használt fiatal és öreg "letaknyosodott városi" kisautó, aminek a katalizátora 1 évben ha egyszer elérte azt a hőfokot ami a tisztulásához normál lenne. De előtte     megméretem a normának megfelelő-e vagy sem.

3- Igen. Írtam is anno, így járok vele, de nagyon foglalkoztat, hogy leálljak vele és javíttassam. Állandó használatban van, ez viszont hamarosan változik, többet fog állni.

4- Márkaszervizben voltam (Vételi helyére vittem) "Frissítek rajta" ez volt az úr ajánlata, miután elmondta, hogy mi a hibakód, és próbál segíteni, "hátha" erre mondtam, hogy tőlem frissítheti az agyát is ha van lehetősége de ha beletolják majd a szondát a műszakin, akkor is megfelel-e, mert attól a "szűrő kritikán aluli működése" C0420, nem fog változni. A lényeg az volt, hogy én tudjam a gyárival mit olvasnak ki, ezt kértem.

4- Kérdezz.

5- A független is a képen látható hibakódról tájékoztat. A gyári is ezt dobta, és nem a két lambda valamelyikét. Minek, hányszor is kellene 10E fizetni annak akinek még gyári programja sincs? Ha ismered ezt a programot, "PyClip"  akkor tudod miért írtam, hogy nem lepett meg a szakszerviz diagnosztikája, mert a jelzett program is ki tudta olvasni, törölhető is, de újra megtelik a bank és akkor ismét kijelzi.

 

Felteszem a Drive-ra a hangot, az autó itt már végzett, és X véleménye is hallható. Videót nem akarom, arcokat kellene takarni. Ha nem lenne jó a linkelés akkor bocs, majd máshogy adom meg.

Előzmény: Garfield007 (1607)