Dév91 Creative Commons License 2022.02.03 0 0 11666

Mivel Catrinaa a legnehezebb időkben, az abszolút magányban is olyan kitartóan számolt be a Delpóval kapcsolatos eseményekről, a Tipsarevic, a Dinara Safina és a Nicolas Almagro topikokon keresztülvágva magam úgy láttam helyesnek, ha a történeti hűség folytatásának kedvéért írok néhány sort a nagy visszatérésről. 

Mert hogy Del Potro megint megcsinálta:) Ha jól tudom 4 térdműtét után, a 2019-es queensi tornát követően (ahol törött térdkaláccsal szerválta ki a meccset Shapovalov ellen) 2022 februárjában, a buenos airesi 250-es tornán ismét láthatjuk őt. 

A visszatérés egyelőre két salakos tornára, Buenos Airesre és a rá következő héten lévő riói 500-as tornára szól, ami szintén salakon lesz - ez utóbbi helyszín azért is különleges, mert 2016-ban a riói olimpián szerzett ezüstérmet Djokovicot és Nadalt is legyőzve. 

Hosszabb interjúkba nem futottam bele, a cél nem lehet más, mint hogy ténylegesen elinduljon és végigjátsszon egy meccset hazai környezetben, majd Rióban még egyet. Örülök, hogy megadatott neki, hogy minden jel szerint legalább még egyszer visszatérjen a pályára:) A továbbiakról igazából lövésem sincs, lehet Rióban tartanak neki egy szép búcsút, de őt ismerve ha lát rá egy kis esélyt, akkor hosszabb távon is próbálkozik majd a visszatéréssel :) 

Bármi lesz, azzal, hogy visszatérhet a pályára, szebben fest a történet! Remélem, élvezni fogja, különleges érzés lenne jövő héten Delpo-meccset nézni:) 

 

https://www.atptour.com/en/news/del-potro-buenos-aires-rio-de-janeiro-2022-wild-cards

 

https://www.eurosport.hu/tenisz/ket-es-fel-ev-negy-terdmutet-utan-ter-vissza-a-palyara-a-us-open-gyoztes-del-potro_sto8750233/story.shtml

 

 

 

Catrinaa, remélem jól vagy és csak meguntad a fórumozást :)