Ellie Creative Commons License 2000.01.18 0 0 84
Kedves Robzon!

Végigolvastam a topicot, nagyon jónak találom és örülök neki, mivel magam is hasonló cipőben járok mint az idejáró többség, vagyis fogyni szeretnék.

Néhány kérdésem lenne:
- Említetted, hogy a fogyáshoz a legjobb módszer az aerob edzés (reggeli előtt) + diéta. Szobabiciklim nincs, szerezni nem tudok, venni meg pláne nem. Két pici gyerek mellett aerobic stúdióba sem tudok eljárni (pláne nem heti 5-6 alkalommal, a reggeli órákban). Viszont tornázni tudnék reggelente itthon, csak az a gond, nem tudom, konkrétan milyen gyakorlatokat végezzek, hogy hasznos is legyen! Tudnál esetleg ajánlani gyakorlatsort ehhez? Gondolom, mások is vannak hasonló helyzetben, mint én...

- Valahol azt írtad, reggelente müzlit eszel. Milyen márkájút? Ugyanis én végignéztem a közértben a müzliket, és mindegyik tartalmazott répacukrot, ráadásul nagyon magas az energiatartalmuk is. A mostanában agyonhirdetett "fitness" müzli pedig drága a többihez képest, pedig semmi "extra" nincs benne, ami ezt indokolhatná! Hacsak nem a divatos "fitness" felirat...;-) Vagy talán magad állítod össze a müzlidet? Ha igen, hogyan?

- Délelőtt péksüteményt fogyasztasz: milyet? Talán kornspitzet?

- Mindenkihez: jó volna több receptet olvasni, mert - nekem legalábbis - nehéz minden napra új és finom, ízletes kaját kitalálni, ami beleillik a diétába. Ha többfélét ismerünk, szerintem a motivációnk és a kitartásunk is nagyobb lesz. Tehát aki tud ilyen ételeket ajánlani, ne kíméljen!!! :-)

Köszi: Ellie