f_zoli Creative Commons License 2022.02.19 0 0 35

Elbeszélgetünk... :) 

 

Ez nem valami pozitív tapasztalat.

 

Főfelhasználó: ugye nem is akarsz az lenni? 

Én az alábbi videót követtem, ennek megfelelően történt (persze értem, hogy neked megáll): 

https://www.youtube.com/watch?v=8RPSUF33dY4

 

Míg Guest voltam, minden indításkor fentebb kellett csavarni az adatvédelmi csúszkát, hogy legyen internet kapcsolata a kocsinak. (Ez lehet, hogy számítani fog a következőben is.) 

 

Vezetéknélküli AA: nem kellett semmi, előzetes BT párosítás elég volt. Utána ugyanúgy elindul az App-Connect gombra, mint vezetékes esetben. Illetve esetleg nézd át az AA saját beállításait a telefonon, van-e valami releváns. Elég zagyva.

Amit még javasolok, ha nincs esetleg: a WiFi is legyen aktív a telefonon. Nemrég vettem észre, hogy a vezetéknélküli AA használat beszámolódik a WiFi forgalomba a telefon saját adathasználati számlálóin. (Ráadásul elég sok, 1 óra autózás ~6-7 GB. Talán ennyi lehet a képernyőtovábbítás streamje.) Ebből arra következtetek, hogy a kocsi belső WiFi-jén lehet (rejtetten) technológiailag megoldva. Vagy legalábbis az is kell. 

Semmi egyéb nem kellett előzetesen, de tudom, ez nem segít. 

 

Táblafelismerés: nekem van egy mélygarázs kanyar, ahol szinte fixen beugrik: talán a szenzort zavarhatja valami. Bár röhögtem, mert most épp mosás után, nappali ég alatt, megtisztítva is feljött :) 

 

Én autóm ehhez képest egy táltos... nem vesz tudomást semmi rosszról, amire minden számítás szerint predesztinálva lenne.

Sok sikert a "vágóhíddal", 8 évet jártam oda, addig jók, amíg a kocsi jó :/ utána némi túsztárgyaló képesség jól jön. 

Előzmény: Vaktorpec. (34)