Lex Icon Creative Commons License 2022.02.28 0 5 10108

Attól, hogy a korlátolt németek a kútba ugranak, mi nem ugrunk utánuk. Csak egy példa: az "okos" németek leépítették a teljes atomerőmű arzenáljukat, már csak 3 működő maradt. A mostani háborús gáz helyzettől meg összerosálták magukat és az utolsó 3 erőmű év végi leállítását leállították. Mi meg Paks II-t építünk, ami nagyon jó előrelátás és még zöld is, amit az "okos" EU végül elismert.

Mo. többnyire nem követi a német/osztrák vonalat, hogy adóztassuk szénné azt, aki megtakarít. Pont fordítva, jutalmazzák a megtakarítókat, ezért van TBSZ, adó-visszatérítés NYESZ-re, ÁFA mentes bef. arany és 15%-os árfolyamnyereség adó a tőkejövedelmekre is. Már csak azért is, hogy a (politikusok, elit, ...) saját megtakarításai is adómentesek legyenek. Emiatt lábon lövés lenne, ha a németeket követnénk.

Én se néztem meg a videót, de korábban is volt egy ilyen körbeküldött cucc, amiben egy konteós német politikus (!!!) adta elő a hülyeségeit a jónép meg azt hitte ez már tény, holott a többi politikus meg alig bírta visszatartani a röhögést, majd elküldték melegebb éghajlatra.

Előzmény: binlali (10104)