Sünike Creative Commons License 2000.01.20 0 0 110
Hogy miért vagyunk nap mint nap itt, és miért olvassuk el amit az emberkék naponta írnak?
Azért mert fogyni akarunk, s a fogyáshoz tanácsokat akarunk!
Ki így szeretne lefogyni, ki úgy, innen és onnan! Nem vagyunk egyformák!
És ez így is van jól! Itt mindenki kifejtheti a véleményét..tanácsokat kaphat és adhat..
Szóval mindez jó dolog..és hasznunkra válik.
Egy dolgot viszont nyíltan szögezzünk le: Ha kitűztük magunk elé a célt..hogy fogyni akarunk, akkor még az elején döntsük el, mindezt hogyan szeretnénk elérni? Milyen módszerrel, vagy esetleg módszerekkel? Szerintem a TARTÓS FOGYÁST és ALAK-EGÉSZSÉG MEGTARTÁST nem koplalással és minden más abraka-dabrával lehet elérni, hanem csakis
aktív, és rendszeres sporttal. Van aki a kerékpározást, van aki a futást, úszást, gyaloglást, sétát
szereti...mindenki saját kedve, ideje, pénze, beállítottsága alapján kedvére választhat.
Nemrég olvastam: " A sport rokon a művészettel, mindkettő önkéntes, és mindkettőnek az örömszerzés a célja." " Az ember olyan, mint egy hangszer- a hát a klaviatúra, a hátgerincen vannak a billentyűk, a tagok és az izmok a húrok- és a lélek a mester, aki játszik rajta"

Emberkék! Döntsük el, hogy mit AKARUNK: csak nyafogni és kifogásokat keresni, vagy tényleg változtatni alakunkon, eddigi életvitelünkön!!!???
Ha csak álmodozunk akkor mit keresünk egyáltalán itt?
Ha pedig változtatunk mindent apránként, rendszeresen csináljunk, hogy a testünk is és a lelkünk is hozzászokjon a változtatásokhoz.
Engem személy szerint nem bánt a Robzon "kövérekről" alkotott véleménye. Egyébként igazat adok neki. Mindenki változtathat magán ha AKAR! Igaz, vannak kivételes esetek is , amikor az elhízásban a hormonok is szerepet játszanak...-de szerencsére ez elég ritka- ilyenkor az orvosok tudnak segíteni, ha mi is akarjuk (?).
Én is meglepődöm néha a Robzon stílusán ...annyira eredeti, hogy e-miatt egyáltalán nem tudok megsértődni. Sőt inkább cselekvésre ösztönöz, mintsem hogy visszahúzna, hogy " mit képzelsz magadról...hiszen olyan kövér vagy..mit akarsz te egyáltalán?" Ilyet nem mond...hanem
tanácsokat ad...ösztönöz...nézz szembe önmagaddal és döntsd el mit akarsz!

Én eldöntöttem, hogy mit akarok: és tudom, hogy előbb-utóbb ezt el is érem!
Kívánom Nektek is ezt, hogy erre az elhatározásra jussatok, mert jobb egészségesen, boldogan élni, mint betegen egy kórházi ágyon azon sajnálkozni, hogy tehettem volna valamit magamért!

"Győzzük le Önmagunkat!!!"

Üdv.Sünike