Alexa30 Creative Commons License 2000.01.22 0 0 112
Kedves Shika!

Nem mintha azt gondolnám, hogy Robzon bármiféle védelemre vagy pártfogásra szorulna, elég nagyfiúnak tűnik ahhoz, hogy egyedül is feldolgozza lelkileg a hozzászólásodat ( ha egyáltalán megérinti, bár ezt kétlem), mindenesetre nem tudok szó nélkül elmenni a soraid mellett:"Továbbá nekem nem tetszik az ha olyan ember a fö szaktanácsado a topic-bam akinek egy év alatt ennyi hozzászolása (ennyi ideje) volt az index-ben és mégis eltudja magárol hitetni, hogy Ő egy modszeresen élö, full-extrás embertársunk. (Mikor és mennyit mozog? Miböl él? stb.)Arctalan Isten."
Tipikus magyar virtus:nem azt nézed, hogy segiteni akar,hogy profibb a témában, mint jónéhány "szakember", hogy a saját szabadidejéből áldoz erre, mindenféle önérdek nélkül, hisz neki aztán biztos tökmindegy, hány kg súlyfölösleggel rohangálsz te vagy én, nem ő cipeli magán a plusz terhet, hanem mi...

Ezzel szemben azon piszkálódsz, vajon honnan van erre ideje, vajon miből él, és egyáltalán:lehet, hogy csak hülyit minket, és visszaélve az internet arctalanságával, ő esetleg egy bélgép, aki épp most olvad le a székről a sz.gép előtt, miközben kövér ujjaival alig tudja eltalálni a billentyűket???
Hát nem úgy tűnik. Aki nem hiszi, járjon utána:azt hiszem, az Acképcsarnokban láttam róla képet.
Shika, klassz ötlet, hogy Te a személyes motivációdat növelve társaságot verbuválsz magad köré és igy közösen járjátok a szaunákat és konditermeket, de miért fáj az neked, ha valaki a maga módján akar segiteni neked és mindenkinek?
Egyébként sok sikert a fogyáshoz.
Legnagyobb sajnálatomra azonban nem tudok csatlakozni kis csapatotokhoz, azon egyszerű oknál fogva, hogy 180 km-re lakom tőled.

Előzmény: shika (111)