shika Creative Commons License 2000.01.22 0 0 122
Kedves Robzon!
A találkozo idöpontjárol csupán csak azért nem olvasshattál ,mert nem volt rá igény.Vagy esetleg volt aki jelezte a topic-ban ,hogy el akarna jönni vagy bárki irt egy neki megfelelö helyszint ,idöpontot?Nem volt.Tehát ezért nem találtál több informáciot erröl.Igen a kiragasztott hirdetésemben megadtam az otthoni tel. számomat és ez természetesen megkönnyitette a kapcsolatfelvételt.
A képek alapján nem kis munkád lehet abban,hogy erre a szintre eljutottál.Gratula.
Tudatában vagyunk (a Fogyi-klub tagjai),hogy a szauna,a heti "csak"
1-2 alkalommal tartando edzéske,a kirándulás stb. stb. nem a fogyokurázás csucsa.De ....Indulásnak kiválo!!!!!!!!!! Sokkal többet ér mint kocsmában sörözni,Esmeralda-Rosalinda és Tsa-it nézni a tv-ben,magányosan pityeregni keresztrejtvényfejtés közben.
Fel sem merülhet, hogy én legyek a csoport "szaktanácsadoja": nem értek hozzá. Én kértelek Téged ,hogy legyél a felügyelönk de ezt nem
tudtad elfogadni (mármint ,hogy személyesen legyél jelen) igy az eddigi hozzászolásaidat (az Alakformálásba megjelenőket is) kinyomtattam ,továbbképzés gyanánt és odaadtam a klub- tagoknak.Ha esetleg szerzöi jogdijakra tartasz igény akkor jelezd.

Asszem ez a "munkásör" dolog egy kicsit durva.