Tilia Creative Commons License 2000.01.23 0 0 129
Shika!

Robzon pasi, nem tudja, milyen a 2. műszak, meg miegyebek... Fogadok, hogy sosem voltak "nehéz napjai" :-))) - és ez nemcsak a menstruáció maga, hanem a premenstruációs tünetegyüttes is, ami, ha lehet, még rosszabb.
És hidd el, én tényleg kövér voltam, de MEG LEHET VÁLTOZNI. "Szerencsém" volt, hogy beteg lettem... rákényszerültem.
Nem a levegőből beszélek... 13 éve egyedül nevelem a lányomat, könyvelő vagyok - elég sz@r egy hivatás... Sok gond, nagy felelősség (anyagilag is), és szoros határidők. A mostani áfánál 4 napig átlag 12 órát hajtottam, aztán most lesz 2 hét "szünet"... a legrosszabb... mert mire megszokod, jön a következő csúcs... az egész olyan, mint egy hullámvasút, amiből nem tudsz kiszállni, ráadásul a sínek végét sem látod. És emellett levelezőn végzek egy főiskolát...
Túléltem a pánikbetegség sötét poklait... és akkor híztam el, voltam a legmélyebben, amikor megpróbáltam beleszürkülni a körülettem élő embertömegbe, pedig én másmilyen vagyok.
A legjobb az egész változásban az, hogy megbékéltem magammal, olyan vagyok, amilyen... Már nem akarok beállni a sorba, nem érzem úgy, hogy egyenformának kéne lennem... Nincs lelkiismeretfurdalásom, hogy nem vagyok a háziasszonyok gyöngye, és azt is elfogadtam, hogy sosem leszek kotlós-anyó a csibéje mellett... Nem vagyok hibátlan... de ÉN vagyok... és hiszem, hogy értékes vagyok. Most is vannak rossz napjaim, de már nem a lekváros kenyérrel vígasztalom magam. Hiszen elég erős vagyok, túlélem... :-))))

Robzon!

Köszi, hogy írtál, én is hasonló véleményre jutottam... bár a gyümölcsökkel is hadilábon állok mostanában...
Ha csak a csipogós karórán múlik, kedves, lesz azom is... ezentúl reggelizem is, ha azt gondolod, hogy jó, mert lehet benne valami. :-))) De nem lehetne max. 3x egy nap, nem 5x?? Na, jó... nem alkudozom... de írni nem fogom... :-)
És most újabb kérdéseim lettek :-))). Ez az aerob edzés dolog, ez... hmm... elég kényes... a Tai Chi is jó??? (Pulzusszám, meg időmérés, meg mi egyéb macera... ez már tényleg nem nekem való.) És ha 12 körül kelek, az reggel? :-)))))

Előzmény: shika (125)