Miamanó Creative Commons License 2000.01.25 0 0 139
Sziasztok!
lanina!
Igérem nemsokára eredményekrol is beszámolok, mert én pl. csendben, a háttérben, de nagyrészt Robson útmutatásai szerint eszem és mozgom, igaz ugyan, hogy mégcsak kezdo szinten, de el kell kezdeni valahol. Szerintem többekre hat Robson - néha - könyörtelen stílusa, de szerintem is csak ez vezethet eredményre. Ill. csak saját magunk tehetünk csak a saját túlsúlyunk ellen, nem várhatunk arra, hogy valaki olyan csodamódszert, vagy szert ajánl, ami egyszerre megszabadít minket minden felesleges kilónktól. Olyan módszer nincs, nekünk kell megdolgozni érte.
Kedves Robson!
Megpróbáltam a kajasorrendet, egyelőre még nehezen megy, mert csaknem 2 éve eszem reggel és délelott csak gyümölcsöt és gyümölcslevet, így egy kicsit fura a reggeli. Igaz ugyan, hogy abban lehet valami, hogy amikor rátértem a gyümölcsre, azt vártam, hogy azért ennyitol is egy kicsit illene fogynom, de nem történt azóta se semmi. Éhes ugyan nemigen vagyok délig, de azért mégiscsak más mintha két túrósbatyut ennék, és mégsem semmi.
Most Skorpát (kornspitzet nem tudom, hol lehet venni) vagy Wasa kekszet(kenyeret?!) eszem (ezekrol mi a véleményed?) valamivel megkenve, esetleg egy kis pulykasonkával, délben hasonló vagy saláta, este gyümölcs vagy saláta. Elkezdtem a reggeli szobabiciglit (30 perc, pulzusmérés nélkül, egyenletes tempóban, kb. 15 km/h sebességgel), kérdés, hogy a fogyás mennyiben függ attól, hogy mennyire izzadok meg közben? Lehet, hogy hülye a kérdés, de most már mindegy. Este szintén biciglizek kb 40-50 percet + minimum 30 perc Callanetics, (én úgy érzem nekem jót tesz.) És sok hasizmot. Földre fekve, lábat székre, beakasztva, vállat felemelve pici mozgások (nem felülés, de olyasmi) kb 300-500 (ebbol 100-100 oldalra). Szerinted, ha ennyit rendszeresen megteszek (kajával, amikor tényleg muszáj, pl hétvégeken bunözök, vagyis legalább délben hagyományos ebéd) jutok-e valamire?
Ja és még egy sor hülye kérdés. Ha mondjuk csak szobabicigliznék, egyenletesen fogynék-e (ha fogynék), vagy onnan ahol sok a felesleg, és egyébként erosíti-e mondjuk a vádlit (amit nem kéne) vagy a combot? (azt se nagyon kéne). Bocs, hogy ezért nem mentem át az Alakformálásba.
Miamanó