Bluebird Creative Commons License 2000.01.26 0 0 196
˝garantált az izomvesztés˝

-Éettani tanulmányaim szerint nincs izombontás, csak maximum az éhezés késői stádiumában, persze, nincs kizárva, hogy Te jobban értesz hozzá, mint az egész élettani intézet. Bár biokémiailag teljesen egyértelmű, hogy az a hülye szevezet nem fog nekimenni a proteinoknak, ha még zsírkészlete is van.

˝rossz közérzet, a kínlódás˝

-Kiválóan éreztem magam, fantasztikus dolog volt, hogy amikor mások évekig fogyókúráznak minden eredmény nélkül, nekem meg megy. Mellesleg ez az önuralom sokkal kvésbé kínlódás, mint mondjuk, hogy vizsgaidőszakban egész nap a tankönyv fölött ülök, és mást nem nagyon olvashatok; vagy amikor napokig csak egy-két órát alszom, de ettől még oda KELL figyelnem mindenre, sőt, mondjuk vizsgázni kell; és inkább fogyókúrázom, mint házimunkát végezzek. Persze tényleg könnyebb tespedten ülni a fotelban, és chipset nassolni habos kakaóval meg kólával.Irigylem azokat az embereket, akiknek a fogyókúra jelenti a legnagyobb kínlódást...

˝gyors visszahízás.˝

Mi számít gyorsnak? Három éve hagytam abba, azóta még 5 kilót fogytam. Odafigyelek arra, mit eszem, bár nem csinálok hisztit belőle. Megpróbálok mozogni, de nem vagyok a sport szószólója. Hétköznapi élete élek, nem váltam a testem rabjává.
Persze még visszhízhatok.

Előzmény: zsiragy (195)