Miamanó Creative Commons License 2000.01.26 0 0 153
Hát igen, éppen előtte kerestem rá és töltöttem le, no és olvastam el a kockahas alakító módszereket, de mostmár kezdem azt hinni, hogy nagy fába vágtam a fejszémet. És most jöhet a sokat akar a szarka....De nem és nem.
Kedves Robzon! Egyre kegyetlenebb amiket mondasz, de sajnos elhiszem, hogy igazad van. Csakhogy mégis egy életre lemondani Anyám főztjéről? Halálra sértődne, meg különben is egész héten arra készül, hogy vasárnap mit főzzön nekem. (Jó tudom, hogyha legalább nem repetáznék, esetleg csak a felét enném amit szoktam?) Értsd meg, egyszerűen nem tehetem meg vele. És biztos sokan vannak, akik bármennyire betartanák az előírt étrendet, mindig is lesznek olyan alkalmak, amikor az ember nem mondhatja, hogy köszönöm, semmit sem kérek (mondjuk egy étteremben), és nem mindenhol van éppen olyan kaja, ami a megfelelő étrendünkbe beilleszthető. Maradjunk annyiban (nem kifogást keresek!) hogy ha lehet, kerüljük ki az ilyen alkalmakat.
Ja, milyen a sovány sajt? Már régóta keresek ilyesmit, eddig csa a Tolnait ismerem, mi van még? Ugyanis egyébként a húsért nem rajongom, de mégis kéne egy kis fehérje. A joghurt (natúr) jöhet minden mennyiségben, túró, juhturó? ilyesmi mennyire zsíros?
Pulzusmérő a szobabiciglin van, de valahol nagyon lehúztad, azért megpróbáljam vele? Esetleg kölcsön kérhetek egy vérnyomásmérőt, azon is mérhetek pulzust. Elképzelem, ahogy reggel, moccanás nélkül magamra tekerem és felpumpálom, jó az még ébredésinek?
Egyébként kész kínszenvedés a reggeli edzés, éjjeli bagoly vagyok inkább, reggel még a kelleténél is előbb felkelni nagyon nehéz. De nem siránkozok! - nehogy megint megkapjam a magamét! Majd csak megszokom. Azért nagyon hálás vagyok a sok tanácsért, tényleg köszi.
Csak azzal hálálhatom meg, ha tényleg lefogyok.
Miamanó
Előzmény: Robzon (150)