Sünike Creative Commons License 2000.01.26 0 0 155
Robzon!!!!!
" Már épp kezdtem leporolni a kedvenc férfi soviniszta dumáimat, hogy lám, csak Rizo aki nyomul, a nők meg csak lapulnak, " -ezt nem kéne, hiszen én is dolgozom ha nem is írok!
offff
Hétfőn hazautaztam Erdélybe, mivel egy nagyon szomorú esemény történt ...:(((((
Édesanyám vasárnap hajnalban agyvérzést kapott...jobboldali teljes bénulás....újra kell tanulnia beszélni...járni....őrület az egész.....ott meg aztán milyenek a kórházi viszonyok...kivizsgálás egyenlő a nagy NULLÁVAL...gyógyszeres kezelés...azt is mi adjuk be neki...mivel éjjel nappal mellette kell legyünk, mert az ápolók mellett meg is halhatna:((( Az egész oka az orvos szerint rosszul kezelt magas-vérnyomás..(kb 2 éve volt itt kivizsgáláson...akkor arra a gyógyszerre amit évekig (kb 10-15év) kapott az orvos azt mondta, hogy Magyarországon ezt RÉGEBBEN csak állatkísérletekre használták........FELHÁBORÍTÓ az egész..........
on....
Robzon ! Hétfőn hajnalban 4-kor felkeltem azért, hogy ne hagyjam ki a reggeli futásomat....Mások hülyének néznek?! Nem számít, egyébként kit érdekel?
És hidd el...Rájöttem az élet nem játék! Tennünk kell azért hogy egészségesebben legyünk...
Éppen az életmódváltoztatás és a rendszeres mozgás segít a magas -vérnyomásúaknak is..persze rendszeres orvosi felügyelet mellett...Ha megtehetem..és még mozoghatok...akkor saját magamért Mindent megteszek!

Kedves Érdeklődő Topicosok!:)
Egyébként félreértés elkerülése végett lány vagyok..nekem is vannak felesleges kilóim...sok is:((( a tavalyi évben a mai napig 76-kilóról 65-re fogytam...rendszeres és rendszertelen mozgással...főleg esti futással....Ezen most annyit változtattam Robzon javaslatára...aminek hasznát is látom már...reggeli rendszeres 35 perc futást..hetente 6x, plussz heti 2 aerobicot...és a pihenőnapon kb. 2000 méter úszást..és szaunát iktattam be. A kajálást szép lassan megreformálom! Néha drasztikusan..de muszájjjjjj...Aki nem szeret főzni az meg tudjon magára..más nincs!:) (vannak jó receptes könyvek is:)))

Ismét Robzon!:)
Köszi a szaunás tippet...Valahol írtad, ha nincs időd kaját főzni, nyers zöldséget rágcsálsz...Milyet? Én mondjuk max.a sárgarépát tudom elrágcsálni....mást milyet lehet ? Szivesen olvasnék tőled még ilyen zöldséges -kajás tippeket..Te miket eszel? És mit ajánlassz????

-bocs az off-topicért...csak elrettentő példának írtam...ez is egy következménye sok-sok mindennek :-(((((((( bárcsak ne lenne....:-((((((

Üdv Sünike