Törölt nick Creative Commons License 2022.03.28 0 1 392

Milyen ima vagy varázsige mormolása szükséges ahhoz, hogy a társadalom az internetadó elleni tüntetéshez hasonlóan egységesen összefogjon, és követelje egy állami fejlesztő labor létrehozását, hogy benne néhány kW-os overunity kapcsolóüzemű tápegységek fejlesztései történjenek? Hogy minden ember ingyen, szennyezésmentesen és korlátlan mennyiségben jusson elektromos energiához, beleértve az elektromos fűtést és közlekedést is.
És milyen további ima vagy varázsige szükséges ahhoz, hogy a létrehozott fejlesztőlaborba ne megélhetési fehérgalléros bűnözők kerüljenek felvételre a sógor, koma és jóbarát körből, akik nyugdíjig megélnek ott és eredmény semmi. Hanem akik jelenleg még ingyen is fáradhatatlanul és lelkesen a témán dolgoznak. Hogy nekik ne külföldön kelljen érvényesülniük, ahol mutatkozik igény az energia előállításának tisztességes módjára.
Vagy milyen ima vagy varázsige szükséges ahhoz, hogy a költségvetésből egy jelentős és csábító összeg legyen kitűzve annak, aki például egy Moray készülék kaliberű overunity kapcsolóüzemű tápegységet letesz a társadalom asztalára? Esetleg Nobel-díjjal, világszabadalommal és kizárólagos gyártási joghoz segítéssel fűszerezve?
Azért tettem fel ezeket a kérdéseket, mert egyik szupermarketben kétszer is segített az ima, méghozzá hatékonyan. Kb. 50 vásárló állt sorban és csak egy pénztár volt nyitva a tízből. Erre én hangosan így imádkoztam, mint a pap a misén:
- Adj Urunk még egy pénz-tá-ró-óst!
Erre másodperceken belül két pénztáros ugrott a helyére, a sor három felé darabolódott, és egyiknek elejére engedtek a hálás vásárlók. Erre én:
- Köszönjük Urunk!
A vásárlók arcán meg maximális elégedettség látszott.
Ja, még egy kérdés. A fenti imákat egyik országgyűlésen kell elimádkozni, vagy elég ha itt le van írva?