break2 Creative Commons License 2000.02.04 0 0 215
FYI: Valaszom Lukin ur ujabb levelere

To: gaborlukin@...
Subject: Re: nem perelunk senkit

Tisztelt Lukin ur,

>>szerintetek beperel?
>a tömeges ingyenes terjesztést rosszaljuk csupán, de olyan is van aki pénzért (a saját zsebébe) árulja a dolgainkat

Most mar jobban ertem a keseru es agressziv hangot. Szeretnem tisztazni:
1. en nem, hogy tomegesen nem terjesztettem trabant anyagokat, hanem csupan egyetlen masolatot csinaltam magam szamara
2. ertelemszeruen ebbol kovetkezik, hogy soha nem uzleteltem ilyesmivel
3. biztosithatom ont rola, hogy nem is fogok (sem uzleteleni sem masolatokat keziteni)
4. a szamok jo resze amit lehuztam mar megvolt nekem regebenn ezer eves elnyult kazettakon ( amit ezek szerint szinten illegalisan masoltam valamikor 83-84 kornyeken)
5. velemenyem szerint johiszemuen jartam el es nem rosszindulatuan, hiszen ha lett vona legalis trabant kiadvany akkor azt vettem volna.
6. harmadszor is felajanlom, hogy fizetek azert a kb 130 perc Trabant felvetelert ami a 'birtokomban' van. Ha on a Trabant legalis kepviseloje akkor onnek. Termeszetesen nem terjesztoi arat kivanok fizetni, mert nem az vagyok, hanem mint felhasznalo fizetne 2-3 CD-nyi zeneert.
7. Amint lesz legalis Trabant kiadvany(, es ugy hallom, hogy lesz) rogton meg fogom venni es remelem, hogy annak bevetelebol on es tarsai jogszeruen reszesulnek
(8. En egyebkent meg nem is hallottam arrol, hogy barki penzert arusitana Trabant zeneket, es szereny velemenyem szerint az index-en beszelgetok kozott senki sem teszi ezt.)

>>negyedreszt orulhetne, hogy 15-20 ev utan, meg van valaki aki erdeklodik a zenejuk irant:
>odavagyok

Habar en nem vagyok zenesz, de ugy velem, hogy a zeneszek a kozonsegnek (is) jatszanak es az igen is elismeres ha hallgatjak a zenejuket es tetszik a kozonsegnek. Csak talalgatni tudok, hogy miert e szarkasztikus hangnem a valasz a megjegyzesemre.

Ha on tovabbra is zenel es zeneszerzo akkor nagyon szivesen hallgatnam/vennem meg ujabb szerzemenyeit.

Tovabbra is tisztelettel:

Por Gabor

P.s. habar megertem keseruseget es haragjat az ugggyel kapcsolatban, akkor is bant, hogy szemely szerint engem 'tamadott' meg eles hangu leveleivel. On szinte latatlanban gyanusitott azzal, hogy bunozo vagyok. En johiszemuen jartam el, az on altal kuldott etikett egyetlen szabalyat sertettem meg es a leheto legkeszsegesebben allat rendelkezesre tisztazni a dolgokat. Es ha mar etikettnel tartunk, nekem az is furcsa, hogy emailen keresztul erintkezik az index-en beszelgetokkel es nem egyeneset oda ir es kepviseli jogos allaspontjat. Na mindegy, biztos megvan ra az oka, hogy miert igy tesz.