mata Creative Commons License 2000.02.07 0 0 213
Robzon!
Köszönöm a biztatást, azért igyekeztem én fokozatosan átállni, hiszen már közel egy hónapja olvastam itt először a módszerről és pénteken múlt egy hete, hogy megindult a rendszerváltozás, azért közben törtem a fejem, hogy merre kellene változni :-)). A drasztikusság talán annyiban volt, hogy egyik napról a másikra cseréltem el az egytálétel-főétkezés vacsorát 3-4 almára (vagy egyéb gyümölcsre-mikor mi van otthon), valamint elmaradt a csipsz, a szénsavas ásványvíz. Az időbeosztásom meg nem olyan szörnyű, mint első ránézésre látszik, ugyanis már este 8 körül lefekszem és olvasok, beszélgetünk stb az ágyban és kb. 10 óra van, amikorra elalszom, de ez általában korábban megtörténik, továbbá 4-kor kinyitom a szemem és még relaxálok (agykontroll) kb 30-50 percet (ami többet ér alvásilag, mint 3 óra egyébként) és utána tornázok.

Eddig azzal biztattam magam, hogy milyen jó lesz majd mindig bicajozni reggelente a szabadban, de akkor inkább maradok a mostaninál. Ez a mostani gyakorlat úgy néz ki, hogy a levegőbe boxolok helyben futás közben, 8x300-t (de az adagot fokozatosan növelem, pl holnaptól a két adag kezdése között 4 helyett 3 perc lesz, aztán majd növelem az adagot, aztán újra csökken az idő, amíg el nem érem azt, hogy a 30 percet végig helybenfutva boxolom. Aztán két adag között meg lazító helyben illetve előre-hátra valamint kis körben kocogás a nappaliban (70 m2, -hely az van :-)). Jó ez így? Vagy esetleg van valami egyéb javaslatod?
A szobabicikli beszerzés egy kicsit eltolódott, ugyanis olvastam az alakformálás topicban írtakat és az ott felsoroltak kritériumoknak nem felel meg a Metróban kapható, elfogadható áru gép. Igy keresek használtat, no meg spórolok egy igazán jóra.

Köszi
Mata

Előzmény: Robzon (206)