AnnKa Creative Commons License 2022.05.28 0 1 705280

Kop-kop! Szervusztok. Emlékezni jöttem!❤ ∞   Ma 10 éve, hogy átment a Szivárványhídon a szépséges, különleges Szuszmók cica.

A szívünkben, gondolatainkban velünk él, őrizzük emlékedet! RIP!

 

szuszmok Creative Commons License 2012.05.28         0 0 681680 

 

szuszmok Creative Commons License 2012-05-29 14:33:11     681837

 ***

 

Sainte Anastasie

 

A Szivárványhíd legendája, háziállatunk égboltja    /Részlet/

 

Mondja el a szivárványhíd legendáját, amikor a négy lábú angyalok (és minden más teremtmény, amit szerettünk) búcsút mondanak nekünk, és sóhajtva elengedték az utolsó búcsút, áthaladnak a hídon. Ennek másik oldalán vannak rétek és hegyek, ahol futhatnak, játszhatnak és élvezhetik ártatlanságukat ...

Azt mondják, hogy a Puente del Arcoíris másik oldalán elég hely, étel, víz és nap van, hogy mindenki jól érezze magát. Ezen kívül a legenda szerint mindazok, akik betegek voltak, megcsonkították vagy kegyetlenül megsérültek, egészségük helyreállt és örömmel túlcsordulnak.

A Szivárványhíd gyönyörű legendája szerint, barátaink boldogok és elégedettek, kivéve, hogy hiányoznak valakitől, akiket a Szivárványhíd másik oldalán hagyott. Ezért hirtelen, miközben mindenki fut és játszik, valaki megáll és ragyogó szemeit látja a láthatáron.

 

Lelkünk újraegyesítése a Puente del Arcoíris legendája szerint

 

A teste megremeg, és nagy érzelmekkel elválasztja magát a csoportjától, gyorsan futva. Látják minket a híd közepén, és gyorsan futnak, hogy találkozzanak velünk. Mondja el a szivárványhíd legendáját, hogy akkor az emberek és az állatok, a lélek barátai találkozunk és soha nem különülünk el.

 

Segít bennünket megérteni, hogy ha egy állat elhagyja ezt a világot, akkor a szívünkben marad, bár nem tudjuk fizikailag élvezni a melegét..

 

***