mata Creative Commons License 2000.02.10 0 0 222
Kedves Robzon!
Köszönöm a dicséretet, de annyira nem megterhelő az árnyékozás lelkileg nekem, sőt jobban szeretem, mint a kocogást, nekem az unalmas nagyon. Egyébként holnap lesz két hete, hogy elkezdtem a reggeli tornát valamint megreformáltam az étkezésem, és kézzel fogható eredményei vannak, minusz 2 kg plusz temérdek energia, jókedv, tenniakarás, lelkierő. Tehát ha jól értem a szavaidat, amíg nem tudok beszerezni egy jó szobabicajt, addig elérhetem a céljaimat árnyékozással is, már amennyiben a megadott pulzus tartományban maradok? Pulzusmérős óra most van beszerzés alatt(ugye egyszerre nem megy minden, ahogy a keret engedi fejlődünk :-) Tíz év múlva fitness szalont nyitok:-))). De jön a jó idő, megyek ki kocogni meg árnyékozni (nagyon tetszik nekem ez a szó, a helybenfutva levegőbe boxolás helyett) a friss levegőre, elég nagy a kert is :-)) De jó lesz, mezítláb a füvön, hmmmm.
Apropó egy kérdés? Lehet, hogy megerőltettem a térdem, nem igazán figyeltem eddig oda a bemelegítésre, szerinted hagyjak ki egy kis időt vagy csökkentsem az adagot?
Másik kérdés a lovaglásról mi a véleményed?Nem lovagló gépen, IRL lovon :-))? Felfogható akármilyen mértékben is izomnövelésnek, akár egy-egy nap aerob edzésnek? Nem séta, hanem ügetés, vágta az erdőben, mezőn.
Köszi
Mata
Előzmény: Robzon (218)