kockasfulunyul Creative Commons License 2000.02.10 0 0 623
A meghívókészítés jó dolog, én nem éreztem magam ehhez elég ügyesnek, így elmentünk a Lehel u. 5. szám alatt található üzltbe, ahol lehet válogatni a meghívók között (rengeteg van!), a szöveget is kiválaszthatod, vagy viheted, a betűtípust is te választod és az elrendezést is te mondod meg. Mi magunk vittük az idézetet és olyan jól sikerült végül a meghívónk, hogy egyet csináltattak maguknak is mintának.
A gyertyát nem mi csináltuk, mert kb 120 gyertya készült el és ahhoz, hogy írni lehessen rá, ahhoz vastagabb kellett. Így készítettük. Ha viszont erre adod a fejed, akko már most kezd el keresni, hogy ki vállalná, mert nekünk elvállalták, aztán visszamondták 1 hónappal az esküvő előtt, aztán lett nagy rohanás. Köszönettel egyik kedves Tasztaltársunknak, ajánlotta az egyik rokonát és végül az ő segítségével csináltattuk és ő írta rá a neveinket speciális festékkel. Nagyon kedves volt.
Az esküvőn végül 100 alatt voltunk, de az eredeti terv szerint 120 volt a max. létszám.

csepp, nem hinnám, hogy probléma lenne abból, hogy apukád kísérjen az anyakönyvvezető elé, de biztos előre meg kell ezt beszélni.

Ja, gondoljatok a zenére is, mi úgy állítottuk össze a kazettát és 3 db külön kazettát készítettünk a bevonulásra, a gyűrűhúzásra és a gratulációkra. Nem volt nászinduló - szerencsére - és nagyon hangulatos volt.

A köszönőlevélkét mi írtuk meg számítógéppel, kézzel aláírtuk és mellékeltünk két fotót is rólunk.

Előzmény: mimike (618)