James Bond Creative Commons License 2000.02.11 0 0 87
Na mivel én egy roppant takarékos (vagy inkább lusta) ember vagyok, ezért nem írom le mégeccer, inkább ide kopipasztázom egy más helyen már leírt véleményemet a tegnap este megnézett Harcosok klubja című filmről:

Yooooooooooooooo reggel, yooooo szurkolást! A már megint jól elaludt ügynök is megérkezett végre-valahára! Úlláccik, a tennap esti film megártott.... Na szóval, a sokkkk kíváncsinak: a Harcosok Klubja c. filmet néztem meg. Aztán megállapítottam, hogy mennyivel jobb, hogy az Állatkert film-klubjának ajánlóit nem én, hanem Drága Macikánk írja... :o)))) Asszem, ha én írnám, nem biztos, hogy megnéznék azok, akik az én véleményemre adnának. Mert az elég lesúlytó. Ennek persze oka van. Nem szeretem a nyomott hangulatú filmeket. Ez viszont agyonnyomott.
De ennek ellenére több tanulságot is levontam:
- "Ha az ember szályában egy pisztolycső van, akkor csak magánhangzókkal tud beszélni...." Nagyon tanulságos.... :o)
- a film lényegét azonban - melyet én rögtön ki is vetítettem magára a filmre - abban a jelenetben találtam meg (emberáldozat), amikor az éjjel-nappali bolt eladóját kiviszik a hátsó udvarra, letérdepeltetik (pedig nem is rosszalkodott), fegyver a fejénél, aztán megy a duma..... csávó besz@rva, remegő szájjal várja a halált, erre elengedik. És mindezt miért? Mert ezek után - mondja a főszereplő - milyen jó lesz ennek az embernek felkelni másnap, mennyivel jobban fog neki ízleni a reggeli tojásrántotta....
Na igen, én valahogy így voltam a filmmel. Most, hogy megnéztem, és kinn vagyok, sokkal jobban érzem magam! :o))))))

JB, a nagyon filmkritikus