Lucas8 Creative Commons License 2022.06.17 -5 9 71584

Ordas kamu, hogy az oroszok az orosz kisebbség elnyomása miatt vonultak volna be. A magyar kisebbségre sincsenek kihegyezve az ukránok, de nem tudnak olyan törvényt hozni, ami csak az orosz kisebbségekre vonatkozik. Az pedig valamennyire érthető az ukránoktól, látva az oroszok területszerzéseit az utóbbi 20 évben, hogy meg próbáljék védeni a terülteiket és próbáltak gátat szabni az orosz ügynökök munkáinak, hogy szakadár államokat szakítsanak ki az országukból.

 

Az oroszoknak két baja volt az ukránokkal, az egyik az ott talált pala gáz mezők (pont kelet ukrajnában). Ezeknek a kitermelése miatt vannak ott az amcsik évek óta. Ha az ott lévő gázmezők megnyílnak amcsi segítséggel, akkor az el tudta volna látni európát, ezzel az oroszok státusza igencsak megcsappant volna a világban. A másik, ami nyilván a gáz mezők védelmében elengedhetetlen lett volna, az az ukránok nato-ba történő behúzása. 

 

Az pedig, hogy itthon ennyi orosz hívő van, az az országunk szégyene. Az én nagyapám harcolt a don kanyarban, majd amikor valahogy haza jutott, akkor az oroszok által felállított báb kormány a gulágra küldte a családomat a 3 éves apámmal együtt. Lehet mondani, hogy ez az oroszország már más, de ennek az országnak az elnöke egy volt kgb ügynök, aki bőven azt az iskolát járta végig, amelyik megnyomorította a családomat. Putyin egész életében a megtévesztést, a hírszerzést és a dezinformációt tanulta és így is építette fel a karrierjét, megspékelve persze egy pár orvgyilkossággal. Szóval ennek a faszinak tapsol az ország egy része itt, csak azért mert a nyugat buziskodik és térdel. 

Előzmény: Flam01 (71583)