Macimedve Creative Commons License 2000.02.16 0 0 47
off on
Bocs a négyesért, de az index állandóan Internal Server Error-t dobott vissza... Ezek szerint csak viccelt. Az előbb egy másik topicba meg elküldtem valamit, az meg se jelent. Pedig vagy két napja megint élvezhető sebességgel működik. Úgy látszik, túl korán örültem.

off off

Azt hiszem, hogy ez azért egy ritka eset. Városban, sáros, kivilágítatlan de őrzött parkoló...Hmm..

Viszont úgy is fel lehet fogni a dolgot, hogy kifizetettek velem egy olyan dolgot amit valószínüleg soha nem fogok használni. Adják olcsóbban, szívesen lemondok róla. Vagy akinek kell (ugyebár ez a kisebbség, az fizessen érte extrát)
Az ilyen "hátha valamire jó lesz" elv alapján be lehet tenni az autóba még jópár felesleges dolgot. Ami egyébként olcsó, vagy majdnem ingyen van.
Erről azok a "gyűjtők" jutnak eszembe, akik mindent összeszednek, aztán pár év múlva nem tudnak bemenni az udvarba a sok felesleges kacattól.

Egyébként pedig nem hinném, hogy a Fiat Punto az a típus, ami évtizedekre előre meghatározná az autógyártás fő irányvonalait a műszaki fejlesztéseivel. Nem rossz autó, aranyos, kellemes, de nem egyébb egy olcsó városi kisautónál. Erre a célra készült, erre valószínűleg jól megfelel.

Előzmény: Mongoose (46)