Robin Creative Commons License 2000.02.19 0 0 245
sziasztok,
főleg receptekkel, de egyszerű és változatosságot teremtő étkekkel igyekszem segíteni. Ha valakinek szüksége van rá, igyekszem egy adott étel vagy alapanyag összetételét is megadni. Van olyan recepttáram, amelyhez ez az összetétel is hozzátartozik.
Pillanatnyilag még nem értem az olvasás végére. Ha van kívánság, nosza ki vele (azt ne kérjétek, mondjam meg hogyan lehet a sört fogyókúrás itallá tenni - de minden más jöhet.)
Annyit még tudni kell rólam, hogy tavaly ilyenkor jóval vékonyabb voltam, de előtte igencsak gömbölyű. A visszaesés oka valószínűleg az igen aktív mozgás abbahagyása a kaja visszavétele nélkül (bringával jártam dolgozni, ami napi kb 50 km-t jelent, plusz hétvégenként, de legalább minden másodikon kb. 100 km-es túra ...ja és némi gyenge kocogás, de ez is szinte naponta - futni tényleg nem tudok, ez valódi kocogás). Enni meg akkor is tudok, ha már nem kellene - Robzon ne figyelj - hiába tudom, hogy utánna borzasztóan fogom érezni magam. Kb. 2 hete újra kezdtem a téli álomból ébredve a kocogást. legalább 10 kg szándékozom fogyni. a két hét - 1 kg-t jelent, de amig 5-ig nem értem, addig ez nem komoly fogyás.