igus Creative Commons License 2000.02.24 0 0 145
Úgy alakult, hogy tegnap délben az Amerikai Pite este meg az Amerikai Szépség.

- Pite ügyben jól szórakoztam azon, hogy a 17 körüli kamaszoknak micsoda őrült nagy attrakció összehozni egy szexelést a másneművel.

- Szépség ügyben meg beleragadtam a székbe, mert annyira találónak éreztem a főszereplő apa sodródását, sehova tartozását. Már a lánya kinőtte magát mellőle, a felesége sosem volt igazi érzelmi társa, a melóhelyén hülyét csinálnak belőle, tényleg csak magára számíthat. Most nem arra gondolok, hogy magához nyúl és úgy magára számíthat, hanem az élete más vonatkozásaiban. Mellesleg a környezetében senki nem komplett. A felesége azzal a mű megjátszással, amivel eladja magát - elég ciki. A szomszédja - amilyen terrorban tartja a nejét meg a fiát - nem valami természetes életforma. A lánya barátnője úgy kelleti magát a pasasnak, ami szintén nem egy normális állapot.
Mindezzekkel együtt a film végén pontosan hihető, hogy sajnálja a szétesett életét, hogy fiatal korában még másmilyenről álmodozott, nem rajta múlt, hogy befuccsolt.
Sajna nagyon sok 45 éves érezheti úgy, hogy nem úgy alakult az élete folyása, ahogyan azt idealizálta, amikor kezdte. Az ember nem is tud mindenki elvárásának megfelelni, hanem csak a sajátjának.