metalheeler Creative Commons License 2022.09.22 0 1 13031

Basszus Bond, mintha a saját gondolataimat olvasnám vissza! :-)))

 

Nekem ugyanez, csizmák (pont bokacsizmára nagyon szükségem volt :-), aminek tavaly kitört a sarka azt még nem csináltam meg , pedig még egy "donorcipő" is lenne hozzá :-p) illetve szandik (azoktól meg a választékuktól itt teljesen kész lettem) és ugye alapból én is azt gondoltam, hogy 44-es valszeg kicsi, 45-ös is kellhet - vajon melyik? - deugye már csak egy van - csak jó lenne megvárni a többieket - DEMIVANHAELVISZÍÍÍÍK!!! - meg biztos mindenki csak megígéri aztán nem is írja be a méreteket...

 

ugye nekem mákom volt, mert pontosan Spikeheels számaival (Deichmann 44=29 cm , csak rám kicsit sem nagy a 44, inkább a szűkebb fazon már nem is jó - de Deichmannból nincs 45 :-(  számoltam, és a rejtett bokacsizma ugyan kicsivel rövidebb - de csak mert nem hegyes az orra.

Közben megjött a 45-ös de nem veszem át mert az a legegyszerűbb visszaküldés...

 

Holnap elvileg itt van egy magassarkú bokacsizma 44-ben, szintén ANNA FIELD - tényleg a másik alapján arra számítok, hogy annyival lesz hosszabb, amivel hegyesebb (magassarkús) az orra.

 

Ha ez is OK, akkor ebből a márkából van kinézve szandi (slingback) több is...

 

Engem amúgy még az EVEN & ODD márka méretezése érdekelne....(de sztem Spike abból vett csak így kép alapján nem merem 100%ra mondani)

Előzmény: Latex Bond (13030)