Latex Bond Creative Commons License 2022.09.26 0 1 13043

Szia Metál,

 

CCC válogatja... No meg persze eladó is. ;) Mármint hogy mennyire lehet diszkréten próbálgatni egy üzletben vagy mennyire nem.

Amelyikben voltál, annak lehet, hogy pont szerencsétlen volt az elhelyezkedése a pénztár helyzetéhez viszonyítva, de ugye nem kötelező ott próbálnod, ahonnan leveszed a cipőt a polcról. :) Akár át is viheted az üzlet másik, eldugottabb sarkába is, ha frusztrál, hogy figyelhetnek.

De hogy megnyugtassalak, egy cseppet sem zavarja őket, ha próbálsz. Én konkrétan már 5 boltjukban is bent jártam, amikor ezt az éktalpú sportcipőt próbáltam felderíteni (meg pár másik modellt, amelyek a webshop tanúsága szerint elviekben szintén elérhetők kellenének, hogy legyenek, hiszen nincs mellettük a "Csak Online" embléma és mégsem található belőlük egyik üzletükben sem) és teljes lelki nyugalommal próbáltam 42-eseket.

Sőt, továbbmegyek, az egyik üzletben volt olyan segítőkész az eladó hölgy, hogy kihozta nekem a raktárból (mert csak az az 1 darabjuk volt) és ott a szeme láttára próbáltam fel az egyik térdcsizmát és nagyon kedvesen meg is kérdezte, hogy elrakja-e nekem későbbre. Épp csak azért nem éltem a lehetőséggel, mert annyira azért nem volt kényelmes, mivel a Jenny Fairy-k alapjáraton tényleg borzasztóan keskeny fazonok, úgyhogy ez egy egészen rendkívüli esetnek számít, hogy a szintén JF wedge sneakers-ből még épp jó volt a 42-es méret.

43-as fekete éktalpú sportcipő egyébként azóta sincs a kínálatban, mert amikor először jeleztem, hogy nincs, utána is csak 1 napig volt ismét elérhető. Szerintem valaki visszavihette, amire azonnal le is csaptak ott helyben. Viszont mostanra már sajnos 42-es sincs feketében, csak bézs-aranyban és bézs-rózsaszínben elérhető még, de szerintem az se sokáig, mert ez nem az őszi/téli kollekció része volt.

 

Az pedig hogy nem láttál 41-nél nagyobbakat a polcon, annak az lehet az oka, hogy nagyon keveset visznek ki belőlük üzletekbe, talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy max. 1-1 párat. Ugyanis nem voltam rest odamenni a pénztárhoz és cikkszám alapján kikerestetni, hogy mondják már meg, konkrétan melyik üzletükben érhető el a keresett típus nagy méretben, hogy ne szédelegjek hiába és csak 2-3 boltot neveztek meg. Ráadásul mindegyikben a legutolsó darabok vannak, amelyek feltehetően a raktárban porosodnak, mint ahogy pl. ez a velúr térdcsizma is ott volt eldugva, amit eredetileg én szerettem volna nagyon, csak az végül tényleg nagyon szűk volt.

Ha pontos elképzelésed van, akkor azt meg tudják mondani, hogy melyik üzletben van még belőle és hogy még hány pár.

 

De ha már letettél erről a tervedről és végleg átpártoltál a Zalando wedge lopakodójára, akkor hiába is szaporítom tovább a szót. :))

 

Csak ennyit akartam lényegében elmondani, hogy aki a továbbiakban valamelyik CCC-s modellre pályázik, az ne féljen kérdezni az eladóktól és legfőképp ne tartson a helyszíni próbától, mert tényleg meglepően segítőkész fogadtatásban lehet része. Pont úgy, mint ahogy a D.-ban is, nekem még azokban sem kellett csalódnom sehol, pedig végigjártam már abból is jó néhányat. Mondom mindezt úgy, hogy még csak nem is vagyok különösebben sem CCC sem D. rajongó... :)

 

Ha kimondottan zavaró tényezőt kellene megneveznem, akkor számomra messze sokkal irritálóbb a "lopásgátló" biztonságiak jelenléte és cirkálása, akik egytől egyig potenciális tolvajt látnak benned, mert ugye mit keresnél Te a női osztályon... :) Na, ők biztosan megnézik, hogy mit matatsz a sorok között és épp attól válsz majd gyanússá, hogy a legrejtettebb szegletébe próbálsz bujdosni az üzletnek és ott kezded próbálgatni a kiszemelt cipőket. Ennél akkor már az is jobb, ha látnak az eladók (akik egyébként nem foglalkoznak veled, amíg nem kérdezel) és esetleg pár kószáló vevő (akiket pláne nem Te fogsz foglalkoztatni), de legalább nem vizslatja és kíséri figyelemmel a teljes akciódat egy tagbaszakadt őr. :) Engem ez sokkal jobban zavar, tekintve, hogy utálom, amikor engem - becsületes vásárlót - tolvajnak néznek, miközben akik meg tényleg azok, gond nélkül lovasítják meg az üzlet termékeit.

 

Előzmény: metalheeler (13032)