Latex Bond Creative Commons License 2022.09.29 0 0 13068

Szia Déliszomszéd,

 

Ugye most csak húzol minket ezzel a 40/41-es dilemmáddal? :)))

 

Tudod, hogy mi itt mindannyian boldogan segítünk bárkinek, de szerintem a világon senki sem fogja tudni megjósolni Neked, hogy jó lesz-e rád valamelyik kiszemelt combcsizma vagy sem és hogy a lábadon mindenütt tökéletesen passzolni fog-e szára. Még úgy sem, hogy megadtál 3 lábkör adatot, mert a combcsizma tipikusan olyan "állatfajta", amit próbálni kell, mert lehet, hogy a bokádon és a vádlidon jó lesz, de mondjuk combperemnél esetleg bevág. Vagy épp lötyögni fog és akkor meg csúszkál a combon. A jó combcsizma ott marad stabilan a lábon, akkor is, ha futsz benne. Ennek az a titka, ha a szárszabás is pont olyan, mint amilyennek a lábköreidet mérted, tehát térdnél egy minimálisan beszűkül. De ezt képtelenség egy képről megállapítani innen a gép mellől..

Ha most a segíteni akarás zászlaja alatt benéznék Neked a CCC-be és a kezembe venném a 2 említett combcsizmát, hogy lecsekkoljam a szárnyúlási hányadosukat, még akkor sem fogok tudni egyértelmű választ adni a kérdésedre, mert függ a combformától, meg hogy mennyire izmos térd felett, stb.

Annyi biztos, hogy ránézésre ez mindkettő harisnyacsizma-fazon és mivel bebújósak (félcipzárasak), ezért egészen biztosan van bizonyos mértékű rugalmasságuk. Ezek többnyire stretch hordozójú PU anyagok, amelyek többféle lábvastagságra is jók lehetnek (akár egy műbőr leggings), máskülönben nagyon szűk határok között lennének csak eladhatók konfekcióban.

A Te lábad nagyjából az enyémhez hasonlatos (boka/vádli/térd:25/41/39), illetve a Tiéd az enyémnél valamivel "gazellásabb", de azt gondolom, hogy az alsó lábszárral akkor sem valószínű, hogy gondod lesz. A kardinális kérdés inkább a térd feletti rész lehet.

 

De nem is értem, miért nem mész el és próbálod fel??? Abban a baromi szerencsés helyzetben vagy, hogy a lábadra bárhol kaphatsz szinte bármit, akkor miért nem élsz ezzel az Isten adta lehetőséggel? Ha nekem ilyen méreteim lennének, a franc se görcsölne azon, hogy vajon a világ túlfeléről megrendelt lábbeli épp melyik paraméterében nem lesz jó, hanem végigjárnám a hazai boltokat és személyesen venném meg őket próbálgatás után. Engem ki se lehetne robbantani a cipőboltokból, de itthon tojnak a 42-esnél nagyobb lábúakra, mert valami barom kitalálta, hogy nem létezik 42-esnél nagyobb lábú nő, aki nem akar tramplinak öltözni.

Szóval ha rám hallgatsz, beugrasz egy CCC-be és bátran felpróbálod azokat a csizmákat. De ha ennyire nagyon parázol, akkor meg vigyél magaddal egy centit és nézd meg, mennyit nyúlik vádlinál és a felső pereménél a száruk és dönts aszerint.

 

Vagy ha gondolod, elmegyek Veled próbálni háttér erősítés gyanánt. :)) Úgy tuti nem mernének megbámulni, mert az én outfit-emmel elterelném a kíváncsiskodókat. Hozzád már el sem jutna a pillantásuk. :))))

 

Előzmény: déliszomszéd (13062)