metalheeler Creative Commons License 2022.10.06 0 2 13110

lesz, lesz - már "fejben megírtam" - csak előtte egy kis napi színes őrület...

 

rohadtul örülök ennek a Zalandós-bulinak - csak éppen szeptembertől az egyik családtag státusza "pontosan tudom,meddig van iskolában"-ról "bármikor hazajöhet"-re változott :-p , talán a szerdai nap amikor nagy biztonsággal mehet a cipőpróbálgatás úgy, hogy órákon át rajtam van. (öt percig kb. mindegyik kényelmes - viszont el kellene döntsem maradhat-e vagy sem?)

 

múlt szerdán ez úgy nézett ki, hogy délelőtt leteszteltem a kicsit keskeny bokacsizmát  - dél körül jött az értesítés hogy mehetek a hagyományos szandálért. Elugrottam, arról gyorsan megállapítható volt a megfelelőség - még kora délutánig jöhetett a csizma megint. Az egy dolog, hogy azzal még mindig nem vagyok biztos, mi legyen? - de volt egy kerek napom - ez ilyenkor feltölt akár egy hétre is...

 

merthogy most más akció nem volt - milyen érdekes, hogy amióta megvan a "lopakodó", teljesen lenyugodtam hogy "úgyis bármikor mehetek benne egy kört" - szóval elő sem veszem...(ha esik, azt mondom ne tegyük tönkre - meg amúgy is pont téma volt itt a tönkremenetel , tudat alatt kímélem ahogy tudom - mondjuk pont az jött le itt mindenkitől, hogy sok csuka álltában tönkremegy - szóval az sem lenne megoldás, ha vennék még egyet, az olyanra jó, ha valaki mire pár szezon alatt elhord egy cipőt amit nagyon megkedvel és már nem lehet kapni addigra.

 

a fehér szandira kedd-szerdát  írtak, mondom biztos csak szerda! Erre kedd du. írnak hogy megjött...Elhatároztam, hogy a 44-et veszem ki először, tesztelem és ha túl nagy akkor még ki tudom váltani a 43-ast. Kedden nem mentem el érte - csak izgatott volna és nem akartam a Bázisokon bénázni vele - mondtam a szerda tökéletes elhozásra és kipróbálásra...

 

aztán minden összejött, délelőtt még halaszthatatlan  meló, aztán kajáért mentem és mindenképpen a 12 órás dömping előtt akartam odaérni - de úgy tűnt lesz mindenre idő. Visszafelé -már  közlekedés szintjén - csak belefutottam az irodista tömegbe akik kirajzottak kajálni...Gyönyörű napsütés, körömcipők és bokacszmák olyan mennyiségben és minőségben, hogy nem győztem utánuk a tiszteletköröket megtenni (bicajjal voltam :-) . Épp egy ilyen utánafordulást akartam abszolválni - amikor egy közeli rokonom leszólított a villamosmegállóból! :-)))))

 

KIcsit vele is elment az idő, megyek az automatához...Előtte végződésre megnéztem melyik csomag a 44-es. Odaérve itthon maradt a szemüveg - nem baj azt az egy sms-t kinagyítom kézzel...Na melyik is a 44-es? - Aha: ezek a GLS csomagszámok, teljesen más mint a Zalando rendelésszám :-p Jó, akkor haza, emailelkből-Zalandóból kikódoltam melyiket kell kivennem...Vissza  a Bázisra. hátiba a szandit - Bázis 2-n harisnya és szoknya - végre lakásajtóban...Elment az idő, de sztem még van jó 1-2 órám, az egy cipőre elég lesz...

...gyanúsan kevés fordulat a zárban - óóóhogyaza': vége a napnak ebből a szempontból, nem vagyok egyedül - később a Bázis 2-n sebtiben mértem-próbáltam egyet.

 

Jól gondoltam: ezzel a csinos de a körömcipőhöz képest kerekítettebb szandál-orral a 44-es 29 centi és a szélesség 9 - sztem a 43-ason nagyon végigérne a lábam + keskeny is lenne!

Úgyhogy ez marad - viszont a sarka nem kicsi és sajnos ahogy az ív lent elindul, ott valahogy a lábam nem tudja követni.

Hétfőig most tutira helybetopi - akkor TALÁN lesz megint egy délelőttöm és akkor tudom csak tesztelni alaposabban :-(

Előzmény: spikeheels (13101)