Latex Bond Creative Commons License 2022.10.10 0 0 13118

Egy gyors kérdés...

 

Lenne esetleg érdeklődő erre a gyönyörűségesen szép, tejeskávébarna lakk, 45-ös méretű "Steve Madden" térdcsizmára FÉLÁRON?

https://www.zalando.hu/steve-madden-magnifico-magassarku-csizmak-cognac-st311a0gb-o11.html

 

Zalando-nál ez ugye most akciósan is 40.190 Ft, de én odaadnám 20.000-ért!!

 

Az oka a féláron kínálásnak az, hogy sajnos már voltam kint benne utcán, így a talpa nem makulátlan, de természetesen nincs is szanaszét járva. Ez egy egyszeri, rövid tesztséta volt, tehát még a sarokgumi is alig kopott valamit, mindössze a talpműanyagon látszik az aszfaltból eredő kopásnyom. Maga a csizma abszolút tökéletes állapotban van, a talpa a séta után fertőtlenítve lett és lemosva, úgyhogy csak a talpi rész árulkodik arról, hogy már járt lábon.

Köztudottan kényesen ügyelek a csizmáimra, úgyhogy garantálom, hogy a 20.000 Ft-ot BŐVEN megéri, én is imádom és nagyon kényelmes viselet.

Az egyedüli ok, amiért mégis megválnék tőle az, hogy mégis inkább 1 számmal kisebbet rendelnék belőle, mert mint kiderült séta közben, rám ez mégiscsak túl nagy, de ezt így már sajnos nem lehet visszaküldeni, hogy használva volt (még ha csak 10-15 percig is...)

 

 

Most épp kapható lenne az 1-gyel kisebb 44-es (ami nekem kéne), de ha közben elviszik, akkor az én eladási ajánlatom is érvényét veszti, mert nem szeretnék 2 szék között a pad alá esni. Ha nem kell senkinek az én 45-ösöm, akkor inkább megtartom és legfeljebb 2 vastag zoknit húzok hozzá, nem pedig harisnyát. :)

De ha kell valakinek, akkor némi buktával ugyan, de mégis 20 ezres kedvezménnyel meg tudnám magamnak rendelni a 44-est, mert amúgy a csizmára mindenképp szükségem van, csak jó lenne, ha tökéletesen passzolna a lábamra, ha már ennyit kiadok érte.

 

Ez a 45-ös darab egyébként kb. 29 cm-es talphosszra jó, de megkockáztatom, hogy 29.5 cm-esre is simán kényelmes lehet. Szóval tényleg klasszikus EU méretezés szerinti 45-ös és nem pedig Deichmann 45-ös!

Viszonylag gyorsan kell a válasz, mert Zalando-éknál nem sokáig van raktáron nagy méret... Legalábbis nekem szinte mindig ott díszeleg a "Már csak 1 maradt" felirat, amitől folyton kiver a víz. :)

 

Szóval jelezze légyszi, ha kell valakinek a 45-ös, mert akkor én azonnal rácuppannék a 44-esre.