Flam01 Creative Commons License 2022.10.15 -2 2 71655

 

Fő probléma az, hogy nemzetközi szinten elkezdtek minket komolyan venni, ami a jó marketingünknek köszönhető, illetve nekünk van a legerősebb facebook seregünk.

Válogatott meccseken volt 1-2 jó összeállás, na meg a lengyel kapcsolatok miatt is már kezdte mindenki azt gondolni, hogy számolni lehet velünk. Nekem az is visszatetsző, hogy egy egy külföldi séta alkalmával több a lengyel, mint a magyar, mert gáz ránk nézve, ha a sétálgatós brigád háromnegyede wroclawi srác.

Ez várható a jövőben, hogy mindenhol készülni fognak ránk válogatott és klubmeccseken egyaránt.

Lesznek még itt sajnos bukott zászlók, de remélem minden csoport magába néz most és jobban fog vigyázni...

 

Itt a hazai langyos vízben mindenki elkényelmesedett, de ezek után simán el tudom képzelni, hogy ezen felbátorodva szlovák, vagy akár román csoportok is kedvet kapnak, hogy kocsikázzanak egyet és egy sima hazai meccsen megpróbáljanak lesből behúzni 1-2 magyar csoport drapit, hogy utána lehessen hooligans.cz-n mongolozva villogni.

Slovannál, Steaua-nál is van 20-30 tökös gyerek, de akár a delije és kedvet kaphat repetára, marha kínos lenne elfüstölve látni egy CB, Fidelity, vagy egy RBD drapit.

 

Nemzetközi szinten olyanok kezdünk lenni kb., mint hazai viszonylatban a nyíregyháziak, akikre mindenki vadászik, mert egy időben túl nagy volt a mellény.

 

Liláknak meg nem kifogás, hogy szar a csapat, fiatalok elfordultak a klubtól , mert válogatott kapcsán nem egyszer össze tudtak rántani 2-3 óra alatt 100 fős brigádot, egyedül meg a Bázel ellen nem mernek felállni..

Ez ugyan az, mint Slitben a "huligán unióban" megy teli torokból a Torcida hahaha, ha meg jönnének pont nem találna rájuk senki a belvárosban.