bastardo Creative Commons License 2022.10.29 0 0 45432

Sziasztok!

 

Baxi Platinum kazánom van, a hozzáadott használati utasítás harmatgyenge egy tisztességes leíráshoz képest, amit más kazánoknál láttam. Napok óta bújom a netet, már olasz honlapokat is kutattam (ezt a típust csak a baxi.it-n találtam meg eddig), de semmi eredmény.

A kazánon borzasztóan sok beállítás érhető el - és ezek csak azok, amiket gyárilag nem védtek le szerelői pin kóddal - de semmit sem lehet így megérteni belőlük.

Gondolom a szervizeknek van rendes anyaguk, de a felhasználói kézikönyvben alig kötnek valamit az ember orrára, és amiről írnak is, azt is nagyon gyenge minőségben.

Nem sok reményt fűzök hozzá, de nincs esetleg valakinek valahonnan jobb anyaga? Honnan lehetne megtudni, hogy kb mi a 100 elérhető paraméter jelentése?

 

(de mondok egy példát is: borzasztó sok nyomkodással, de végül szinte véletlenül, de megtaláltam a tizenkettedik almenüben, hogy a kazán ki tudja írni, hogy éppen hány %-ra modulált le. Ez nekem pl elég hasznos infó így a rendszer összelövésekor, finomhangolásakor)