Törölt nick Creative Commons License 2022.11.06 0 0 45527

Akkor nem tudsz segíteni!? Most sem!

Minden kérdésedre adtam válasz, ha nem akkor, de korábban igen!

Kezdted azzal, hogy: "nem olvastam vissza, de......" ezt meg ezt megnézted már? Igen megnéztem és másokkal is tartottam a kapcsolatot, nekik is próbáltam válaszolgatni és neked is!

Nem tudod, hogy mi a baja a kazánomnak, így jön a sértődött beállás, ami ugye nem segít, pedig most és csak ebben tudnál, de nem!?!

Írtam: perlátorok és tusoló tiszta és mégis ingadozik vagy visszasem fűt! Azért még erősködtél, hogy a kádfeltöltés - kádfeltöltés!!! Pedig írtam, azzal is ez a gond!

Át olvastam a kézikönyvet és kb: a 3/4 része nekem nem érthető, de éppen ezért jöttem ide! Hiába írogatod, hogy olvassak, ha nem értem, mert nem ebben a világban nőtem fel! Pénzem meg nincs már arra, hogy szakembert hívjak! Egyszer, mikor a külső érzékelőt felrakta és be is üzemelte már volt itt és elvitte 1/2 óra munka után a nyugdíjam javát!

Írtam, hogy 40 fok alatt már vissza sem jön a meleg víz, de a kádat töltsem!?! Vicc!!!

 

Csak az volt a kérdésem, mivel panelt is cseréltem és a beállítások elmentek, hogy itt:

 

 

kell e valamit állítanom és ha igen, mit? Értem, az emelkedést majd figyelnem kell, de valahol azt olvastam, hogy a 0,9 kb jó!?!

 

D.Tibor!

 

Ha esztergálásról lenne szó, éppen olyan ostobának tudnálak nézni, mint most Te engem!!! Pedig 1970 - ben tanultam a szakmámat!!! Megvoltál már akkor?

 

Köszönném ha valaki segítene, kell e valamit a fenti ábrán állítanom!?

Szobatermosztát, külső hőérzékelő és 40 éves radiátoros fűtésem van és eddig a kondi kazánommal is REMEKŰL működött!

Köszönöm előre is!

Előzmény: Törölt nick (45519)