Unicalfan Creative Commons License 2022.11.12 -1 1 45633

Ajajaj...

Akkor most sanya62=MártonBéla?...má ,hogy tudjam kinek írok.:-)

 

Milyen kettő között--hát nem te mondtad,hogy vettél egy új hmv hőcserélőt, és érzed ,hogy hamarabb van ott a melegvíz.Értelemszerűen-legalábbis nálam-akkor van egy régi hmv hőcserélőd is amit tisztítani próbáltál....ez matekilag is 2 db hőcserélő egy régi és egy új. 

Tök mindegy ,hogy mivel próbáltad házilag tisztítani,de nem sikerült ,az nem tiszta ,ha érzed ,hogy az újjal hamarabb van ott melegvíz.Egész egyszerűen már ennél egyszerűbben nem tudom megmagyarázni,de nem érted:-))) ezek szerint.

 

Próbáltam korábban ultrahanggal és aztán egy akvárium szivattyúval és citromsavval! Magad sem tudsz jobbat mondani, --Hát pedig mondtam,hogy tisztítógéppel...ami tud nyomást csinálni + közben nagynyomású levegő impulzusokkal lerobbantani a rárakódott koszokat.

 

Próbáltam olyan vegyszerrel, amit hozzáértők javasoltak, de számodra ismeretlen, ezért én hülyeséget csináltam - tökéletesen tiszta!--Még mindíg nem érted NEM NEM TISZTA....:-)  Képzeld én is használok tűztér oldali tisztítószert ,de oda a tűztérre... Mellesleg megjegyezném,mi is a legfőbb baj ha beleöntöd a hmv oldalra: Ez olyan erőss vegyszer ami hetek múlva is ott lesz benne nyomokban...nem nem tudod kimosni,csak azt hiszed ,hogy kimostad de nem---és mérgezed a családod folyamatosan heteken át...

 

Vettem egy újat a tanácsodra--én egy szóval nem mondtam,hogy vedd meg:-)))

 

Most akkor érted e, amit írsz?--én nagyon is de te????

 

 

Meg lett a hiba, amit eddig nem is néztem! :)

A beállítások: Alap és csak a tároló hőmérsékletét kellett állítani,--- Milyen tároló,már az is van ,eddig kombi kazánod volt?..Amúgy rengetegen mondták neked a fórumon,hogy milyen paramétereket nézz meg ,mit csinálj ,beállítás terén..DE MEG SEM HALLOTTAD:-)))

 

Amúgy itt érted e amit írsz???:

Meg lett a hiba, amit eddig nem is néztem! :)

A beállítások: Alap és csak a tároló hőmérsékletét kellett állítani --aztán egy sorral lejebb: és csak egy hülye cső,.......egy szaros, hülye,.........cső!!!!! most akkor melyik:-)))

 

Rengetegen próbáltak itt neked segíteni szakik és amatőrök egyaránt....de egész egyszerűen NEM ÉRTED amit mondanak neked...aztán meg kioktatsz mindenkit ,hogy hülye....

 

Hááát nem csak a kazánoddal van baj rendesen:-)

 

Előzmény: Törölt nick (45629)