Latex Bond Creative Commons License 2022.11.14 0 2 13190

Szia Spike,

 

Sajnálom, hogy ekkora bosszúságot okozott a BonPrix csizma, de ha írtál volna előtte, hogy ilyen terveid vannak, akkor ismerve a paramétereidet és az ízlésvilágod, már korábban lebeszéltelek volna róla és akkor megspórolhattad volna ezt az egész idegeskedést. :)

Ez a fazon "engem is megjárt" korábban (talán még tavaly jutottam hozzá 1 párhoz), lévén nem egy idei modellről van szó és sajnos tényleg az van vele, hogy rettentően bő a szára és én spec. a sarkát sem találtam kellően masszívnak. A platformmal mondjuk pont nem volt gondom, de lehet, hogy apró eltérések azért mégiscsak felfedezhetők a tavalyi kiadáshoz képest és azóta már módosítottak az egész konstrukción a gyártók.

 

Önmagában szerintem az utcasarki jellegével nem is lenne akkora baj, mert sokaknak bejövős ez a stílus (meg van úgy, hogy az ember kifejezetten kurvulni vágyik :) ) és igazából nem olyan főben járó bűn, ha akad pár ilyen is a gyűjteményünkben az elegánsak mellett. :) Akiknek maximum csak hancúrra kell vagy rövidke szerepjátékokra és nem pedig komolyabb, tartós viseletre, azoknak jó kompromisszumos megoldás lehet ez a csizma, mert úgy nem feltétlenül jönnek ki a "hibái" (már ha ezek hibának tekinthetők) vagy legalábbis nem lesznek annyira zavaróak.

Előzmény: spikeheels (13183)