attila0325 Creative Commons License 2022.11.14 0 0 45644

Sziasztok!

 

Találkozott már valaki Genus One esetében "611 - Fan warning" üzenettel? Mi lehet ez? Nyilván a kézikönyvben csak 610-es és 612-es hiba van, ez nincs.

Amúgy hiába állítom át magyarra, akkor is ez a szöveg, no meg aztán megértem én ezt így is. A venti szépen fut, nem szorul, nem rág, rendesen felpörög, és tartja is a fordulatot.

5P3 lángleszakadás után jött a 611. Amúgy fűt, meg csinálja a melegvizet, csak most meglestem a hibatárolót, és ez volt benne.

Múlt héten kellett újraindítanom, mert sorozatos 5P6, 5P3 és 501 hibával állt ki. Lelevegősödött az utca, valahol elmarkolták a csövet...

 

Az általános hibákat zárjuk ki. A szifont kipucoltam, égéstér - szifon közötti csövet is, de kristálytiszta volt mindegyik. Nagytakarítás is pár hónapja volt.

Égéstér szintén kristálytiszta, kíváncsiságból szét is kaptam hamar, nehogy esetleg víz legyen benne, de nyilván nem volt semmi.

A hangtompító dobozban volt ugyan némi por a szivacson, de nem sok. Kéményt szintén meglestem, nyilván teljesen tiszta az is.