Latex Bond Creative Commons License 2022.11.18 0 1 13207

Pedig ez nem olyan ritka, hogy egy közúti igazoltatás során kinyittassák az autó csomagtartóját. Velem is megesett már többször, csak én épp akkor nem voltam csajcuccban, amikor a csomagtartó tartalmára is kíváncsiak voltak. Pedig nem adtam okot a gyanakvásra, de ez beletartozik a rendőri ellenőrzésbe, habár kétségtelen, hogy inkább csak alapos gyanú esetén szokták megtenni, de abszolút joguk van hozzá. Sőt, a táskádat is kinyittathatják, de tudtommal abban nem turkálhatnak egy sima ellenőrzés során, viszont veled kipakoltathatják úgy, hogy ők nem nyúlnak a táskádhoz. Ez is megesett már velem éjszaka, úgyhogy tanúsíthatom, hogy ez bizony nem kamu.

Amúgy nem kellemes a tudata, mert valahol gyanúsítottnak érzed magad az egész procedúra során, de nincs mit tenni.

 

Más kérdés, hogy engem is igazoltattak már úgy rendőrök (2-szer is!), hogy női cucc volt rajtam és engem is kiszállítottak mindkét alkalommal az autóból, de engem nem azért, hogy a csomagtartómban kutakodjanak, hanem csak hogy szemrevételezzenek. :) Ez megesett velem már úgy is, hogy ültek mellettem régi fétis partis ismerősök, úgyhogy ők is tanúsítani tudják, hogy az intézkedés így zajlott le.

Az már a személyes pechem, hogy engem még véletlenül sem szokott soha női járőr páros megtalálni, sőt, továbbmegyek, még férfi-női párossal sem futottam össze soha, pedig az jóval gyakoribb, mint a 2 járőrnő felállás. Nekem inkább ez volt kicsit fikciósba hajló, de nincs ezzel semmi baj akkor sem, ha kitalált és akkor sem, ha full igaz, mert szerintem ennek gondolatával bármelyikünk szívesen eljátszogatna még. :)))

 

Ja, egyébként szerencsére az ellenőrzések egyike sem volt végül "negatív" kimenetelű, rajtam is csak vigyorogtak, mint a vadalma, de mivel nem áll jogukban pusztán ezért inzultálni még akkor sem, ha netán nem értenek egyet a devianciáddal, ezért ennek akkor sem adhatnának hangot, ha netán nem tetszene nekik az, amit látnak. Engem is csak jól végigmértek (látványosan elidőzve a magassarkú combcsizmás, harisnyás lábaimon és a picsányi szoknyámon :) ), majd megkérdezték, honnan jövök és merrefelé tartok ilyen feltűnő cuccban, aztán ebben ki is merült az érdeklődésük.

 

A nemi irányultságomhoz viszont a VILÁGON SEMMI közük nincs, úgyhogy ha ilyet megkérdeznének tőlem egyszer is, akkor erre biztosan rávágnám, hogy erre nem válaszolok, akár heterónak érzem magam, akár melegnek, akár bármi másnak. Azt viszont különösen felháborítónak tartom, hogy gyerekképeket kellene mutogatnom ahhoz, hogy bármit is bizonygassak az életvitelemről. Valaki úgy is lehet meleg vagy akár bi érdeklődésű, hogy vannak kölykei vagy ellenkező nemű házastársa, úgyhogy ez amúgy sem bizonyítana semmit. Számomra egyedül csak ez volt visszataszító a történetben, mert bármiféle előítéletet - különösképpen a megalapozatlant - rohadtul gyűlölöm.

Előzmény: spikeheels (13201)