attila0325 Creative Commons License 2022.11.19 -1 0 45684

Mindenki a maga lovát dicséri, de hogy ne legyek elfogult, mert mégis csak egy köcsög műszaki cikkről van szó, aminek az első és legfontosabb célja, hogy megbízható legyen:

Annak ellenére, hogy nálam gond nélkül megy, én sem venném meg újra genus one-t az itt olvasható "statisztikák" alapján.

 

Ezek alapján simán bent van a pakliban, hogy panel nyűggel bármikor megállhat, kevésbé ideális esetben a gari letelte után. Igen, javítják ezt is, de jobb, ha valamit inkább nem kell javítani,

mert normálisan meg van tervezve. A genus alaplapja láthatóan nem ilyen, de ezek ugye csak hosszabb távon derülnek ki.

Ha esetleg a tipikus hibaképekkel egyszer csak megáll, lehet, hogy nekiállok és kibogarászom, de az is lehet, hogy néhány nap kínlódás után megunom, eladom alkatrésznek, és felteszek valami mást.

 

A beállítása egy rendszernek tart, ameddig tart. Erről sosem a kazán tehet. Hogy a sok állítható paraméter előny, vagy hátrány, szerintem ez szubjektív, és nagyban befolyásolja,

hogy mennyire hajlandó ezzel foglalkozni az user, vagy épp mennyire ért hozzá. Ha csak tök alap dolgokat tudsz piszkálni, akkor aki nem ért hozzá, annak egyszerű, mert megy.

Aki jobban beleásta magát, lehet, hogy hiányol néhány finomhangolási lehetőséget.

 

Egyelőre puszta kíváncsiságból a nemrég említett viessmann 100w-nek kicsit jobban utánajárok.