kígyóbőr_cipellő Creative Commons License 2022.11.24 0 0 45754

Pontosan úgy. Volt nála, a táskájában... ott is maradt miután mutatta, hogy neki olyan van. Csak a tekerő gombokkal operált.

 

1. É szonda SE-n.

2. Szóhasználat... Természetesen gyárilag a róvidzár a helyén, azzal üzemelte be. Megegyeztünk, hogy annak helyére teszem az ON-Off-ot (nem volt előkészítve -elemes, mivel arra számítottam, hogy a KX-et köti be.. de nem ismerte a kezelését) (Van villamossági képzettségem (is), gyakorlatom, eszközeim)

3. Nem beüzemelés előtt.

4. Mivel a telepítőknek, karbantartóknak füzetkét átolvasva láttam hogy oC értéket nem változtatta, az ajánlás pedig 20 helyett 10, azt beállítottam. 

 

Konkluzio.

Ez  egy fasza kazán, szerintem is.

A gyári beállitott paraméterekkel megy, kivéve az előremenő vízhőfokot amit a beüzemelő 53 fokra állított, és az emlitett oC.  Slussz, más nincs változtatva. A füstgáz ellenőrzését megtette, kinyomtatta, víz PH-t, keménységet mért. Illetve a EP-t, FI relé, szűrők (gáz, víz) meglétét, gázflexi keresztmetszetét, kondenzvíz elvezetését, kéménycsövet ellenőrizte. Papírozás megtörtént. Azóta néztem PH-t, 8.

 

No, ettől kezdve vagyok kíváncsi a 42 paraméterre, ha már egy valag pénzt kiadtam, hogy egy igazán jó kazánka duruzsoljon - már ha lesz gáz továbbiakban is. Még valami, ami fontos. Csak fűtő, HMV nélkül.

 

Ui. Azt hiszem, befejezem itt, nehogy rossz irányt vegyen esetleges félreértések nyomán a diskurzus. Nehogy az legyen a lecsapódó hogy na, ez a kazán is olyan mint a többi, vagy persze.. felelőtlen belekontárkodás, aztán ... Csak egy nyomorult termosztát lelkivilágára lettem volna kíváncsi.

Előzmény: Unicalfan (45748)