Róbert333 Creative Commons License 2022.11.24 -3 0 119122

a fáraó átka temahoz szólnék hozza:

nem akarom az irodák üzletet rontani, ami már ma úgy sem fényes nekik, de félretájékoztatjak az utasokat. Több iroda említi h ezt a hasmenést csak nagyon kis számú utas kapja el. Teljesen téves info. El nem tudom képzelni m lehet ez, de a kérdés nem az hogy elkapjáték e hanem az hogy mikor kap el. Szerintem nagy százaléka az embereknek elkapja. Most jöttem meg hurghadarol, már 3 alkalommal jarok Egyiptomban de akármit csinálok képtelen vagyok kikerülni. Az végképp érthetetlen mi van azokkal akik valoban nem kapják el...

oke lehet tapos csibe vagyok, nemigen vettem fel meg földre leesett ételt és nem szokott hozza a szervezetem a bacikhoz, de fura hogy a feleségem aki a cumit is midig lenyálta a gyereknek ha földre esett az, azt sem tudja mi az a hasmenés, most végre ő is ki feküdt! Első nap:)

szoval kiváncsi volnék hogy mi ez a szar de ha nem oldja meg ezt egyiptom akkor csökkenni fog az amúgy sem fényes idegenforgalom. 

Ugyhogy tényleg vegyetek komolyan mert el tudja rontani az egész nyaralást. Arra gondoltam hogy egyedül a tűzoltásra nem figyeltem, vagyis a vízhez hozzáértő a szám! De azonnal le töröltem. Én itt látom a mulasztást, mert a régi zabálásokat ellenére mar meg komolyoldva csak sült ételt ettem, mégis ki feküdtem 3.nap.