Latex Bond Creative Commons License 2022.11.29 0 1 13228

Szia Metál!

 

Anna Field-ről sajnos nem tudok nyilatkozni, nekem csak Even&Odd-ról, Steve Madden-ről és Call It Spring-ről vannak tapasztalataim és azok mind egytől egyig jók szélesség szempontjából. A magas(ított) sarkúak és a lapos talpúak egyaránt, de ha mégis kicsit keskenyebbek lettek a kelleténél, akkor úgy veszem észre, hogy használat révén képesek minimális mértékben a tágulásra. Persze ez nagyban függ a felsőrész anyagától és hogy van-e bélés vagy nincs.

A Zalando-n gyakorta feltüntetik, ha az átlagnál szélesebb vagy szűkebb fazonról van szó, érdemes ezt is szem előtt tartani.

Az én kb. 43.5-es lábamra simán jó tudott lenni egy 42-es Even&Odd Wide Fit és egy 42.5-es Call It Spring is, ami több, mint kellemes meglepetés volt!

Így juthattam végre a méretemben hosszú-hosszú évtizedek után először blokk sarkú lakk bakancshoz, amit eddig senki sem gyártott. :)

 

Viszont ha már nem tudod visszaküldeni, mert nagyon meglátszódnak rajta a használat nyomai, akkor szerintem Te is tudnál rajta még tágítani egy kicsit, ha a "klasszikus" módszerhez folyamodsz: vizes zoknival bújj bele és járkálj úgy benne, majd szárítsd ki úgy, hogy jó alaposan kitömöd a belsejét papírgombóccal vagy valami puha ronggyal.

Ha maga a talpi rész túl keskeny, akkor persze ezzel nem lehet látványos eredményt elérni, de a sima műbőr és a valódi bőr (nem a merev lakk!) némileg hajlamos a nyúlásra.

Előzmény: metalheeler (13223)