Unicalfan Creative Commons License 2022.12.06 -1 2 45906

Kedves Anna!

Azt hiszem csak a lényeget nem sikerült megértened a dorgáló írásomból.

Senki nem kérte ,hogy legyél szakképzett kazánszerelő,senki nem mondta,hogy értsél hozzá,egész egyszerűen egy kisiskolás szintű feladadatot kértek tőletek ,amit nem tudtok megoldani.....nincs pumpa,inkább a férjem nem is nyúl hozzá,ja pumpa lehet,hogy van ,de nincs nyomásmérő...stb...Én még azt is megértem,hogy NINCS de akkor mi akadályoz meg abban,hogy becsöngess a szomszédba,neki biztos,hogy van,ha nem neki akkor a másik szomszédnak biztos,de a harmadiknak tuti hogy lesz Óbudán.  

Egész egyszerűen a tehetetlen hozzáállással van a baj,éés  a megoldásaiddal ,amik valójában a probléma továbbgörgetése és NEM megoldása....lásd: nem működik a radiátor 2 db,mi a megoldás részetekről: virágszobát csinálsz a szobából télire a növényeknek.Nem-nem ez a megoldás,hanem,hogy megjavíttatod,de valószínűleg csak levegős a rendszer és azért nem fűtenek.Nem egy nagy történet és főleg nem költséges a tényleges megoldása.

Vagy pl nem az a megoldás a kazánodnál,hogy majd figyeled a mutatót és ha felmegy a nyomás akkor majd kikapcsolod.Ez NEM megoldás!!! 

Csak,hogy értsd: Ha pl a kocsitoknak reggelre leereszt a kereke,akkor részedről mi lesz a megoldás: felfújod ,de a következő reggelre újra leereszt a kerék, te újra felfújod....és így tovább.De nem jösz rá ,hogy mi lenne a MEGOLDÁS: elviszed a gumishoz és megjavíttatod.

Vagy ha pl van egy csónakod ami lukas egy picit.és minden nap kimész vele horgászni a tóra...és mindíg kimerd belőle a léken keresztűl befojt vizet,és ezzel megoldottad a problémát?

 

De visszatérve a tágulási tartályod problémára: 

-eleve van még egy tágulási tartályod a kazánon belűl.Tehát jelenleg 2 db van a rendszerben.Ha mind a 2 le van pukkanva(eresztve) akkor ezt a rendszert (kazánt) évek óta,de megkockáztatom a telepítése óta nem látta egy szerelő(karbantartó) sem.

_A gyári szakszervízre NE sajnáld a pénzt,mert "a mindenhez értő "futó" szerelő "kétszer annyiba fog kerülni a végére.És rengeteg a kamú szerelő akik hetente váltogatják a telefonszámukat. Ha belefutsz egy ilyenbe akkor se pénz se posztó,ha érted a közmondást...Ez tapasztalat. HIDD EL.

Üdvözletttel Unicalfan

Előzmény: Anna Örök :) (45888)