Octi19 Creative Commons License 2022.12.06 0 0 6516

...és meg is van!

 

Tehát akinek 16 gigás kártyája van és mindenképpen ragaszkodik a teljes Európa térképhez, az a nyelvi fájlok törlése után [maps0sds] könyvtárban csak a HU könyvtár és a .db kiterjesztésű adatbázis fájl maradjon) talál még felesleges adatokat a [maps0cfgmapcfg] könyvtárban. Itt az autójának megfelelő könyvtárat és a hozzá tartozó .cfg fájlt hagyja csak meg. Nálam, mivel VW Passat-om van, a [VW] könyvtár és a vw_default.cfg és a vw_man.cfg fájlok maradtak meg. Ezzel a teljes térképfájl mérete 15 888 861 100 bájt lett. Így maradt ~74 kilobájt szabad hely.

...a következő frissítéskor azt gyanítom, hogy megint előröl kezdhetem a felesleges adatok utáni kutakodást. ...vagy marad egy kevesebb országot tartalmazó változat.
(ebben végre benne van az M4-es Szolnokot elkerülő szakasza is)

 

 

...és így a végére: mindenre szűrni kell mielőtt letöltenéd, márkán belül típusra, évjáratra, eszközre, és még így is van benne olyan adat aminek semmi haszna! ...és itt most nem a nyelvi fájlokra gondolok, hanem a SEAT és a Skoda könyvtárakra és fájlokra egy VW oldalról letöltött térkép állományban...

Előzmény: Octi19 (6515)