Latex Bond Creative Commons License 2022.12.10 0 0 13236

Szia Pandora!

 

Szívből remélem és drukkolok, hogy a műtéted sikeres legyen, mert pontosan tudom, milyen régóta szenvedsz vele és azt is, hogy milyen mérhetetlen lelombozó tud lenni, amikor az ember valamilyen lábbetegség vagy deformitás (csontkinövés, reuma, stb.) miatt nem viselheti azt, amit szeretne.

Szeretném, ha végre Te is örömödet lelhetnéd a kincseidben! ;)

 

Sajnos fekete lakk bakancs nálam most nincs eladó, mert én is csak most szereztem meg azt, amire kb. évtizedek óta vágyakoztam.

Ebből a Call It Spring-es Vegan Midnyt-ből már nem látok olyan méretet, ami Neked jó lenne, pedig ezt tutira imádnád te is, mert BAROMI kényelmes!

Szerintem állíts be Magadnak értesítőt, hátha még gyártani fognak belőle:

https://www.zalando.hu/call-it-spring-vegan-midnyt-magassarku-bokacsizmak-black-ax911n04w-q11.html

Mivel nekem a 42.5-es ebből olyan, mintha rám öntötték volna, gyanítom, hogy Neked is az kéne, de akár még a 41-es is jó lehetne.

 

A másik ötletem, ami jóval elérhetőbb árkategória (mégse 36 ezer, hanem csak 12 ezer!), az a SHEIN-en ez a gyönyörű pink talpú bakancsszerű bokacsizma (szintén fűzős kivitel!):

https://eur.shein.com/Artificial-Patent-PU-Tie-Up-Block-Heel-Booties-p-11308595-cat-1748.html

US11-ből az utolsó darab van raktáron, szerintem az pontosan a Te méreted.

Lábhossznak 26.6 cm-t írnak, de ez ne tévesszen meg, mert SHEIN-ről én már a 3. olyan csizmát rendelem, amire azt írják, hogy Foot length: 27 cm és mind passzolt az én 27.8-28 cm-es lábamra.

Talán még ezzel is szívesen tennék 1 próbát, mert rohadtul tetszik a pink talp - pláne hogy utolsó darab! - de azt gondolom, hogy ez Neked jobb lenne.

 

(Vagy pedig lecsapok rá én és ha nem jó rám, akkor átveszed ugyanennyiért. Na, mi legyen??? :)))) )

Előzmény: pandora1 (13235)