Latex Bond Creative Commons License 2022.12.11 0 0 13241

Igen, ezekkel a vastagabb sarkú platformokkal már összefutottam én is az Alin (amennyiben magára a fazonra gondolsz), csak ezeknek a színösszeállítása nekem túlságosan elborult. :) Sem a szemrontó "taxi-kockás", sem a padlizsánlila ezüst csillagocskákkal nem az én világom. :)))

 

Persze fellelhetők ezek sokkal kevésbé vad és viselhetőbb bőr- (ill. lakk-) felsőrésszel is, de az US11-es számomra más helyeken is mindig lutrinak számít.

Az a tapasztalatom, hogy vannak a SHEIN-en nagyon-nagyon jó fogások és ha kellően szélesek, akkor akár az US11-es is simán jó lehet, mint pl. ez a fekete lakk bokacsizma, ami a kissé szögletes orra miatt hihetetlenül kényelmes:

https://eur.shein.com/Artificial-Patent-PU-Ankle-Booties-p-11241489-cat-1748.html

 

 

Ez tehát borzasztóan függ a lábfejszélességtől, mert pl. a napokban rendeltem egy 43-as bézs (teljesen lapos talpú) combcsizmát az ASOS-ról, úgy örültem neki, mint majom a farkának, mert a bézs most nagyon nagy divat lett és utcai combcsizmában eddig képtelen voltam találni a lábamra valót. Erre amikor megjött végre, kiderült, hogy hiába lenne jó hosszában a 43-as (talán még túlságosan hosszú is volt az én 27,8 cm-es lábamra), de annyira rohadtul keskeny a feje, hogy kb. az univerzum összes csillagát láttam, amikor belepasszíroztam a lábam. És ezen a vizes zoknis módszer sem javított volna egy fikarcnyit sem, meg persze tönkre sem akartam tenni a csizmát, noha vannak cipészek, akik foglalkoznak gépi cipőtágításssal, de akkor az már a felsőrészen is meglátszana és nem lenne többé visszaküldhető.

Így viszont kapásból ment vissza a csizma, pedig egy ilyenre már úgy kb. 1,5 éve ácsingózom és alig vártam, hogy megkaphassam. :(

Amúgy ez a Kentisbury overknee lett volna az álomcsizma, amelynél külön nagyon tetszik, hogy zselés a talpa, tehát extra kényelmes viselet lenne, ha az idióta tervezők nem valamiféle lehetetlen "hurkalábúra" tervezték volna, akinek ugyanolyan széles a lábfeje, mint a rüsztje:

https://www.asos.com/asos-design/asos-design-kentisbury-chunky-over-the-knee-boots-in-off-white-with-clear-sole/prd/200366726?ctaRef=my+orders

 

Most kutathatok tovább lapos talpú (utcai futkározós) bézs vagy törtfehér combcsizma után, mert hiába van a Zalando-n is rengetegféle, pl. ezt a Bershká-t is megpróbáltam már, de sajnos ez is túl keskenynek bizonyult:

https://www.zalando.hu/bershka-terd-feletti-csizmak-off-white-bej11a0j6-a11.html

Előzmény: pandora1 (13239)