Latex Bond Creative Commons License 2022.12.14 0 0 13251

Ennyi száraz orvostudomány után akkor megint egy kis adok-veszek, úgysincs semmi mozgás itt a topic-ban, néha totál egyedül érzem magam... :)

 

Eladó sorba került ez a VALÓBAN lopakodásra alkalmas, kiváló állapotban lévő, téliesített Rieker wedge.

 

A csizma paraméterei:

Méret: hivatalosan 42-es (de 42.5-esre és keskeny 43-asra is simán jó lehet) 

Szárhossz: 37 cm

Felső (kb. vádlimagasságban lévő) peremkerület: 44 cm

Sarokmagasság: 7 cm.

 

A talpa nagyon rugalmas gumiból van, emiatt kimondottan kényelmes és "puhának" tűnik benne a járás a 7 cm magassága ellenére.

A bélése vastag gyapjúszerű, még a talpbetét is szőrmésen bélelt, tehát kifejezetten meleg, télre való viselet.

 

Használtsága: mindössze 1-szer lett kipróbálva fedett térben és vezetéshez (de nem szőnyegen), emiatt kizárólag a sarkán lévő gumiról kopott le egy nagyon vékony réteg. (Ez az egyik alább csatolt fotón jól kivehető.) Mindezt leszámítva a csizma teljesen új és hibátlan.

 

Egy Rieker mai ára kb. 30 ezernél kezdődik, az enyémnek kb. ez a típus felel meg, csakhogy az éktalp az eladandó csizma esetében jóval hangsúlyosabb, így sokkal csinosabb és nagyobb ritkaságnak is számít:

https://www.emag.hu/rieker-noi-csizma-vizlepergeto-membrannal-y4470-00-samtcalf-fino-vario-06629-meret-41-210764151941/pd/DCSJQ7MBM/

 

A csizma állapotát és kopási mértékét figyelembe véve 25.000 Ft-ot szeretnék kapni érte. (Nem igazán szeretnék megválni tőle, épp ezért kivételesen alku sincs ebben az esetben. Ha nem kel el ennyiért, akkor marad nálam... :) ).