Latex Bond Creative Commons License 2022.12.15 0 1 13261

Ez számomra is érthetetlen, hiszen a bemutatók előtt többnyire azért vannak próbák (habár hallottam modell ismerősöktől olyan rémtörténetet, hogy az éles bemutatón adták a kezükbe először a lábbelit, amit viselniük kellett az adott kollekcióhoz és nem is mindig stimmelt a lábméretükkel, így gyakran rákényszerülnek, hogy egymás közt csereberéljenek).

Először arra gondoltam, hogy csúszott a kifutó padlója, de ez jól láthatóan nem csúszkálás, hanem szerencsétlen lány bokája nyeklett folyamatosan jobbra-balra. Ez csak olyanoknál fordul elő, akiken még soha az életben nem volt magassarkú vagy annyira rossz a cipőstatika, hogy maga a sarok instabil.

Nem tudom, ez melyik bemutató lehetett és hogy a többi lány is ennyire küzdött-e, de ez inkább a cipőt minősíti vagy a tervezőt (aki nem próbáltatta fel velük előtte) és nem a modellt.

Félreértés elkerülése végett belőlem is inkább sajnálatot váltott ki és semmiképp sem megmosolyogtató a látvány, mert ezek a botlások már-már a bokatörés határán mozogtak.

Előzmény: spikeheels (13258)