Veszpremi Creative Commons License 2022.12.21 0 0 72186

De honnan lehetne(tt volna) pénzt keríteni, amikor az a világban példátlan dolog ment végbe ebben a szerencsétlen szegény országban, hogy fűtött füvű stadionok tucatjait építettek MAGÁN KLUBOK számára többszörösen túlárazva sok százmilliárdért (köztük egy falusit a min.elnök házától 100 méteren belülre))? Csak azért, mert a csutinak ez a hobbija! Hol építenek kluboknak állami pénzből stadionokat, arénákat? Ráadásául minden elvárást nélkülözve. Olasz, spanyol, brit, argentin...? A versenyszféra szponzorait rábírni, hogy milliárdokat fektessenek be egy nálunk - mondjuk ki - egzotikus sportágba jókora nagy rizikóval nem hinném hogy bárki meglépné, még pl. a MOL meg OTP sem. Példa erre a - szerintem - télisportok között mégiscsak nagy népszerűségnek örvendő és itthon is - a síugráshoz képest jobban - űzhető alpesi szakág is akkorákat bukdácsol, még VK eredmény birtokában is!, hogy a tehetségek (okokat én nem ismerem) inkább izraeli színekbe szálltak át?! Reménytelen sajnos.

Ahogy én tudom/látom: A kőszegi gyerekek és szüleik nincsenek beugratva semmibe, szabad és transzparens a pálya, Tujiék nem árulnak zsákbamacskát, ott mindenki tudja, mik a lehetőségek és ahhoz milyen áldozatot kell hozniuk, és ők eszerint tudnak dönteni. Az egy családias vállalkozás ismert korlátokkal. Én minden platformon csak elégedettséget látok Kőszeggel kapcsolatban, pedig követem őket mindenhol. A fentiekből következik: nekünk stabil COC vagy VK versenyző(i)nk csak valami csoda folytán lehet(nek), mondjuk ha én leszek 26-tól a min. elnök (elveim ellenére vállalnám). A csoda már megkörnyékezett bennünket, de a szerencse sajnos nem.

Hogy a románok és törökök hogy csinálják, azt gondolom meg lehetne tudni. De az sem változtat semmit, mert Románia a mérföldes hátrányából ma fénysebességgel húzott el tőlünk, ott más világ van (csak ki kell menni megnézni milyenek az útjaik, fönt a hágók is!), immár utolérhetetlen.

Előzmény: Riex (72185)