utaznek Creative Commons License 2022.12.29 -5 0 119131

Üdv! Ez nem reklám, csak bejelentés. Januártól végleg költözök Egyiptomba, Hurghadára. Eddig csak rövidebb hoszabb idő töltöttem ott. A kedves fórumozóknak felajánlom a segítségemet a következő esetekben. Lakás bérlés, lakás vásárlás, kinti lakás felújítások. Hotel foglalás. Fakultatív programok szervezésével kapcsolatos tanácsok, illetve a konkrét szervezővel összekapcsolás. quad túrák, tevegelés Luxor, cairó, török fürdő, és még számtalan program lehetőség. Búvárkodás, bemutató merülés, privát merülés, stb. 

Kint tartózkodás alatt kis apró segítségek, hova érdemes beülni iszogatni, melyik éttermekbe érdemes beülni, mere érdemes sétálgatni, telefonkártya, élelmiszerbolt, vásárlás stb.

Féle értés ne essék NEM tevékenykedek utazásszervezőként, nem én szervezem a programokat. Kint élőként szivesen segítek élménydúsabbá tenni a kit léteteket. Sőt nem fizetésért teszem. (Azért kint meghívhattok valamire :) ) Szálloda választásban nem igazán tudok segíteni, mert mindenkinek más az izlése, nem kivánok kapufát lőni.